Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich odgladajacych moj post. Jakis czas temu wziołem sie za modelowanie Bmw Z4. dosc niedawno zajołem sie zabawą z 3ds maxem wiec prosze o wyrozumiałosc i szczerą krytykę.

Oto pierwsze co mi wyszło po pierwszych renderach:

• Odpowiedzi 10
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
je ludzie jesli dałem ms i konwertowałem na mesha to zle?? Mam bardzo gesta siatke.

hehe

nie to wrecz swietnie!!;P

hmmm a tak na serio musisz chyba jakiegos save'a wziasc przed ms bo teraz to juz nic z nim nie zrobisz:D:D

Napisano

Jezu ale wy ludzie szybko postujecie. załorzylem te konto 20min temu a wy juz piszecie. myslałem ze najwczesniej jutro dostane jaks odpowiedz. Ide sie zapoznac z tym regulaminem a w tle bedzie sie renderowało. :)

Napisano

powiedzcie mi jeszcze cos na temat mojego lakieru bo mecze sie z tym juz sporo i nadal nie jestem do konca zadowolony

Napisano

Naszczęscie znalazłem wersje mojego modelu w ktorym maska niebyła tak mocno meshsmothowana. Musiałem nad nia popracowac troche ale jest juz ok. Niebeda wam teraz napwisywal screena dopuki nie zrobie czegos wiecej. Chyba jednak nie musze zaczynac od nowa :D

Napisano

zamieszczam taki szybki render na zaostrzenie apetytu :D Jak widac jest jeszczew kupa błedow ale powoli walcze z nimi.