w!Ld Napisano 22 Marzec 2005 Share Napisano 22 Marzec 2005 Witam wszystkich odgladajacych moj post. Jakis czas temu wziołem sie za modelowanie Bmw Z4. dosc niedawno zajołem sie zabawą z 3ds maxem wiec prosze o wyrozumiałosc i szczerą krytykę. Oto pierwsze co mi wyszło po pierwszych renderach: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 22 Marzec 2005 Share Napisano 22 Marzec 2005 po pierwsze daj go bez lakieru po drugie pokaz siatke (bez ms) po trzecie nawet nawet ale zobaczymy jak bedzie bez lakieru :D:D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w!Ld Napisano 22 Marzec 2005 Autor Share Napisano 22 Marzec 2005 je ludzie jesli dałem ms i konwertowałem na mesha to zle?? Mam bardzo gesta siatke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w!Ld Napisano 22 Marzec 2005 Autor Share Napisano 22 Marzec 2005 zapoznaj się z regulaminem forum i zmień temat http://max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43 a co dokładnie zle zrobiłem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 22 Marzec 2005 Share Napisano 22 Marzec 2005 je ludzie jesli dałem ms i konwertowałem na mesha to zle?? Mam bardzo gesta siatke. hehe nie to wrecz swietnie!!;P hmmm a tak na serio musisz chyba jakiegos save'a wziasc przed ms bo teraz to juz nic z nim nie zrobisz:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w!Ld Napisano 22 Marzec 2005 Autor Share Napisano 22 Marzec 2005 Jezu ale wy ludzie szybko postujecie. załorzylem te konto 20min temu a wy juz piszecie. myslałem ze najwczesniej jutro dostane jaks odpowiedz. Ide sie zapoznac z tym regulaminem a w tle bedzie sie renderowało. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w!Ld Napisano 22 Marzec 2005 Autor Share Napisano 22 Marzec 2005 powiedzcie mi jeszcze cos na temat mojego lakieru bo mecze sie z tym juz sporo i nadal nie jestem do konca zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 22 Marzec 2005 Share Napisano 22 Marzec 2005 Nie męcz narazie lakieru tylko męcz karose :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 24 Marzec 2005 Share Napisano 24 Marzec 2005 kurcze jak tak dalej bedziesz pracowal na MS to Ci pozniej komp nie wytrzyma i sie rozkraczy!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w!Ld Napisano 25 Marzec 2005 Autor Share Napisano 25 Marzec 2005 Naszczęscie znalazłem wersje mojego modelu w ktorym maska niebyła tak mocno meshsmothowana. Musiałem nad nia popracowac troche ale jest juz ok. Niebeda wam teraz napwisywal screena dopuki nie zrobie czegos wiecej. Chyba jednak nie musze zaczynac od nowa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w!Ld Napisano 26 Marzec 2005 Autor Share Napisano 26 Marzec 2005 zamieszczam taki szybki render na zaostrzenie apetytu :D Jak widac jest jeszczew kupa błedow ale powoli walcze z nimi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi