technoon Napisano 22 Marzec 2005 Napisano 22 Marzec 2005 witam!!! ucze sie Vraya i chciałem zrobic pokój ze swiatłem dziennym .... ale jakos mi to nie wyglada na słoneczne swiatło ... raczej na sztuczne swiattła które sa w miejscach okien.... dałem tam Vray Light multi.:8 prosze o pomoc jak zrobic zeby to wygladało jak dzienne swiatło . i skad sie wzieły te kółka na suficie i podłodze??
chveti Napisano 22 Marzec 2005 Napisano 22 Marzec 2005 dodaj direct lighta zeby padalo swiatlo , okna podziel na pol , zrob chudsze rurki (nogi od stolow) , wyglada narazie to jak biuro ;) ps.z tymi kółkami to vray wysypuje :P KONIECZNIE ZAJRZYJ DO LIGHT CONTEST
Jim mee Napisano 23 Marzec 2005 Napisano 23 Marzec 2005 Fajnie , choc fotele wisza w powietrzu. No i ta ospa swietlna :/ .
technoon Napisano 23 Marzec 2005 Autor Napisano 23 Marzec 2005 kółka zniknęły nie wiem jak to zrobiłem :) dałem direkt light w oknach... i było ok dopuki nie dałem textury na podłoge i sie jakos sciemniło:( poprawie a narazie wrzucam to co mam
chveti Napisano 23 Marzec 2005 Napisano 23 Marzec 2005 ok , ogólne wrażenie : za niski pokój , te same meble to monotonia , duza pustka , zostaw textury narazie modeluj.
lpshinoda Napisano 23 Marzec 2005 Napisano 23 Marzec 2005 pokój zdecydowanie za niski daj większe natężenie światła, jak wrzucisz tekstury to wszystko trochę ciemniej poza tym to chyba dobrze
Rekomendowane odpowiedzi