Napisano 22 Marzec 200520 l witam!!! ucze sie Vraya i chciałem zrobic pokój ze swiatłem dziennym .... ale jakos mi to nie wyglada na słoneczne swiatło ... raczej na sztuczne swiattła które sa w miejscach okien.... dałem tam Vray Light multi.:8 prosze o pomoc jak zrobic zeby to wygladało jak dzienne swiatło . i skad sie wzieły te kółka na suficie i podłodze??
Napisano 22 Marzec 200520 l dodaj direct lighta zeby padalo swiatlo , okna podziel na pol , zrob chudsze rurki (nogi od stolow) , wyglada narazie to jak biuro ;) ps.z tymi kółkami to vray wysypuje :P KONIECZNIE ZAJRZYJ DO LIGHT CONTEST
Napisano 23 Marzec 200520 l Autor kółka zniknęły nie wiem jak to zrobiłem :) dałem direkt light w oknach... i było ok dopuki nie dałem textury na podłoge i sie jakos sciemniło:( poprawie a narazie wrzucam to co mam
Napisano 23 Marzec 200520 l ok , ogólne wrażenie : za niski pokój , te same meble to monotonia , duza pustka , zostaw textury narazie modeluj.
Napisano 23 Marzec 200520 l pokój zdecydowanie za niski daj większe natężenie światła, jak wrzucisz tekstury to wszystko trochę ciemniej poza tym to chyba dobrze