Napisano 7 Maj 200321 l Oglądając giełdę samochodową natknęłem się na Mazdę mx5.Postanowiłem ją zrobić - chyba ? Oceńcie moje poczynania. Pozdrawiam i Dzięki.
Napisano 7 Maj 200321 l no niezle :) ale osobiście wolę modele rx :] a ile stała taka mazda na giełdzie ?? [piwo]
Napisano 8 Maj 200321 l Autor dzięki śliczne.... We wtorek wieczorem zaczełem go robić(troszkę mało czasu mam)..a robię go metodą \"plane\" i poly.Wydaje mi się ,że ta metoda jest najwygodniejsza.Postaram się jak najszybciej dać updejcik. Pozdrawiam.[piwo]
Napisano 8 Maj 200321 l niop lepiej chyba drzwi musisz jako osobny objekt zrobić chyba że sie nie bendą otwierały [piwo]
Napisano 8 Maj 200321 l Autor z tymi drzwiami to pomyślę......... A te rowki to nie rowki - spline`y Zmniejszyłem troszkę Dzięki bardzo za wskazówki. ps.mail[jupi] [piwo]
Napisano 9 Maj 200321 l super wlacz AA a tu masz Carpaint.zip bo widze ze wybrales sluszny renderer :) http://www.evermotion.org/temp/Carpaint.zip
Napisano 12 Maj 200321 l Autor wreszcie udało mi się pójśc troszkę do przodu - praca pochłania mi większośc czasu ... update dziesiejsza robota....
Napisano 12 Maj 200321 l Autor PENdzel super sprawa ten carpaint ale brak mi pluginu i nie wiem czy to miało być tak jak poniżej (f-edge.dlt)
Napisano 12 Maj 200321 l lakier niezly:))))...co do wnetrza...to jescze jest slabe...daj wiecej szczegolow...oraz co to za zbiorowisko odibc an lewym swietle???? i jescze co do lakeiru...jaki czas renderu i jaki sprzet?? pzodr
Napisano 12 Maj 200321 l Autor wnętrze to troszkę dziesiejszej roboty,szczegóły będą... P 500,265 mb,max5 - czas ok.20-25 min. rozpacz bierze... Pablo powoli mi to idzie bo czasu mało ale i szczegóły będą i lakier dobry będzie ale powoli Pozdrawiam.
Napisano 13 Maj 200321 l Autor Dzisiaj udało mi się zrobić w sumie nie dużo ale zawsze coś... Co do lakieru to pytania kierujcie do PENdzla to jego zasługa. Pozdrawiam.
Napisano 13 Maj 200321 l ladnie :)))...tylko czy aby ten reczny nie powinien byc na rodku za skrzynia biegow??? bo chyba troche by prezskzadzal przy ich zmianie.... pozdr
Napisano 14 Maj 200321 l f-edge mozesz sobie darowac wywal go z bumpa :) wlacz AA na zwiekszy czas o 2 s a bedzie ladniej wygladac :)
Napisano 14 Maj 200321 l a i jak juz czarniutki to na tle raczej jasnym - i odwrotnie wtedy dladnie ci sie \"odetnie\" od reszty :) zajebiscie zrobiles ten samochodzik :)
Napisano 15 Maj 200321 l Autor Dzięki śliczne PENdzel , dodałeś mi otuchy... A co do twoich wskazówek to napewno się zastosuje. Dzięki i Pozdrawiam. [piwo]