kurt_hectic Napisano 25 Marzec 2005 Napisano 25 Marzec 2005 witam, (MAXON BODY PAINT 3D) jesli chesz sie nauczyc tworzyc zaawansowane textury to ---> ~PACK~ do nauki bp3d (7min video+flash) (7mb) zawiera : + 3 oficjalne video ze strony body painta + video stworzone przeze mnie + tutorial+opis we flashu stworzone przeze mnie ~~~password: 10xx30 ftp://[email protected]/BP3D.rar milego texturowania!
arcade Napisano 25 Marzec 2005 Napisano 25 Marzec 2005 hej kurt jak klikam na linka to nie znajduje mi strony. Możesz jakoś inaczej to zamieścić? Albo przesłać na maila? pozdrawiam.
kurt_hectic Napisano 26 Marzec 2005 Autor Napisano 26 Marzec 2005 !!!!trzeba Podac Pass Ktory Jest Wyzej!!!!
w!e8 Napisano 26 Marzec 2005 Napisano 26 Marzec 2005 Kurt przyznam że ryzykownie zagrałeś:> Podałeś login i pass do swojego ftp:O Gadałeś z adminem może jakis protokół www obsługuje ?
arcade Napisano 26 Marzec 2005 Napisano 26 Marzec 2005 ale z was Hackery... nie łatwiej było by podać normalną ścieżkę do spakowanego pliku??? Żeby każdy mógł kliknąć prawym mychy i zapisz jako??? ekhm...
kurt_hectic Napisano 27 Marzec 2005 Autor Napisano 27 Marzec 2005 - nie bo to ftp. nieobsluguje ...czegos tam od www i to jedyny sposob :P. lol
arcade Napisano 27 Marzec 2005 Napisano 27 Marzec 2005 lol, są jeszcze darmowe serwery w sieci... okej, już nic nie mówie...
Rekomendowane odpowiedzi