Napisano 26 Marzec 200519 l Witam!. Mam do was ogromną prośbę, czy ktoś z was nie wykonał by mi modelu szkoły?. A dokładniej jej Sali gimnastycznej na zewnątrz. Jest to praca dość prosta dla takich grafików jak wy. Mam tego rzuty, przesłał bym je na e-mail. Super by było jak by ktoś wykonał mi filmik gdzie jest obrót wokół jej. Ale to tylko opcjonalne. Bardzo bym prosił o pomoc!. Pozdrawiam i Dziękuję za pomoc!. P.S To jest tylko taki kwadracik z texturami nic więcej!.
Napisano 26 Marzec 200519 l daj na forum referki to moze ktos napisze bo na emila to raczej nie sadze.
Napisano 27 Marzec 200519 l Autor Witam!. Dziękuję za zainteresowanie!!!. Załączam takie rzuty tej szkoły, aby zobaczyć mniej więcej jak to wygląda. Plany takie dokładniejsze też gdzieś mam. Z góry dziękuję za pomoc!. [email protected]
Napisano 28 Marzec 200519 l Szczerze wątpie, żeby ktoś ci to zrobił, ludzie mają całe mnóstwo innych rzeczy, niż modelować dla ludzi, których wogóle nie znają.
Napisano 29 Marzec 200519 l Autor Ja mam tego plany dokładne z wymiarami, oraz rzuty elewacji. Sprawa jest trochę głupia bo ja powiedziałem, że jakoś wykonam to bardzo bliskiej mi osobie, ale sprawa mnie przerosła. Błagam o pomoc!. Wiem, że jestem upierdliwy, ale Proszę, to ma być tylko taki kwadracik, nie takie cuda jak wy robicie, że jakieś tam światła i w ogóle cuda. DZIĘKUJE ZA ZAINTERESOWANIE