HEKTOR Napisano 26 Marzec 2005 Napisano 26 Marzec 2005 Witam!. Mam do was ogromną prośbę, czy ktoś z was nie wykonał by mi modelu szkoły?. A dokładniej jej Sali gimnastycznej na zewnątrz. Jest to praca dość prosta dla takich grafików jak wy. Mam tego rzuty, przesłał bym je na e-mail. Super by było jak by ktoś wykonał mi filmik gdzie jest obrót wokół jej. Ale to tylko opcjonalne. Bardzo bym prosił o pomoc!. Pozdrawiam i Dziękuję za pomoc!. P.S To jest tylko taki kwadracik z texturami nic więcej!.
Piotr Dobosz Napisano 26 Marzec 2005 Napisano 26 Marzec 2005 i zmien temat na zgodny z regulaminem:) pozdrawiam:)
hcpiter Napisano 26 Marzec 2005 Napisano 26 Marzec 2005 daj na forum referki to moze ktos napisze bo na emila to raczej nie sadze.
HEKTOR Napisano 27 Marzec 2005 Autor Napisano 27 Marzec 2005 Witam!. Dziękuję za zainteresowanie!!!. Załączam takie rzuty tej szkoły, aby zobaczyć mniej więcej jak to wygląda. Plany takie dokładniejsze też gdzieś mam. Z góry dziękuję za pomoc!. [email protected]
streaker Napisano 28 Marzec 2005 Napisano 28 Marzec 2005 Szczerze wątpie, żeby ktoś ci to zrobił, ludzie mają całe mnóstwo innych rzeczy, niż modelować dla ludzi, których wogóle nie znają.
kuba333 Napisano 28 Marzec 2005 Napisano 28 Marzec 2005 Wątpię, żeby ktoś zrobił ci to tylko z tych kiepskich referencji.
HEKTOR Napisano 29 Marzec 2005 Autor Napisano 29 Marzec 2005 Ja mam tego plany dokładne z wymiarami, oraz rzuty elewacji. Sprawa jest trochę głupia bo ja powiedziałem, że jakoś wykonam to bardzo bliskiej mi osobie, ale sprawa mnie przerosła. Błagam o pomoc!. Wiem, że jestem upierdliwy, ale Proszę, to ma być tylko taki kwadracik, nie takie cuda jak wy robicie, że jakieś tam światła i w ogóle cuda. DZIĘKUJE ZA ZAINTERESOWANIE
Rekomendowane odpowiedzi