DonVito Corleone Napisano 27 Marzec 2005 Napisano 27 Marzec 2005 Witam. Zrobilem nowa pracke...moze tym razem dokoncze :>. Jest to samochod Renaul Alpine A 310...chce go wstawic w scene. Scena ma miec klimat lat 80, sloneczne miasto, zachod slonca, i takie tam :), w sumie tak jak widzicie, Licze na sugestie dotyczace scenki, co mam na niej zrobic, jakies obiekty jakies blyskotliwe pomysly..chyba wiecie o co chodzi :). Render z lakierem dam jutro, moim zdaniem dobry by byl pomaranczowo-brazowy ale moze jakis inny radzicie. I wielka prosba bo nie wiem jaka mapke hdri uzyc, przydala by sie wlasnie jakas taka klimatyczna.:) PS: moze jakies bugi w modelu autka widzicie ?? PA. :D
DonVito Corleone Napisano 27 Marzec 2005 Autor Napisano 27 Marzec 2005 chwilka ucze sie dodawac nie miniaturki :D
Conrad Napisano 27 Marzec 2005 Napisano 27 Marzec 2005 klimat lat '80? oooo wpadłes dokładnie w moje gusta...zobaczymy..jak będzie image..
polka dot Napisano 28 Marzec 2005 Napisano 28 Marzec 2005 pokazalbys jakies referki autka ;) chyba ze z glowki robisz :P
DonVito Corleone Napisano 28 Marzec 2005 Autor Napisano 28 Marzec 2005 Prosze bardzo :), samochod brzydki ale taki klimatyczny i nazywa sie alpine :D PS; mam pomysl na scenke i niedlugo update.
Conrad Napisano 28 Marzec 2005 Napisano 28 Marzec 2005 hehe, akurat mam encyklopedię superauta z '92 i dzisj oglądałem, i na końcu mam taki stare autka i go widizałem dokłądnie w tym kolorze. i nie jest brzydki.
Batou Napisano 28 Marzec 2005 Napisano 28 Marzec 2005 Brzydki, ładny .. kwestia gustu. Oryginalny. Chyba nie sposób przejść obok takiego auta obojętnie. Model bardzo ładny... kadr i tło już nie ;) Oczywiście, jak się domyślam, to dopiero początek więc czepiać się nie będę (na razie). Powodzenia.
DonVito Corleone Napisano 29 Marzec 2005 Autor Napisano 29 Marzec 2005 Zrenderowalem samochodzik ze wstepnym lakierem i wstepnym oswietleniem, i tymczasowa scena :)...i caly czas sie zastanawiam nad sceneria jaka mam dla tego autka zrobic. Moze jakies pomysly :> PS:sory ze bez aa, i bez teksutrki swiatel :)
Rekomendowane odpowiedzi