Napisano 27 Marzec 200520 l Witam. Zrobilem nowa pracke...moze tym razem dokoncze :>. Jest to samochod Renaul Alpine A 310...chce go wstawic w scene. Scena ma miec klimat lat 80, sloneczne miasto, zachod slonca, i takie tam :), w sumie tak jak widzicie, Licze na sugestie dotyczace scenki, co mam na niej zrobic, jakies obiekty jakies blyskotliwe pomysly..chyba wiecie o co chodzi :). Render z lakierem dam jutro, moim zdaniem dobry by byl pomaranczowo-brazowy ale moze jakis inny radzicie. I wielka prosba bo nie wiem jaka mapke hdri uzyc, przydala by sie wlasnie jakas taka klimatyczna.:) PS: moze jakies bugi w modelu autka widzicie ?? PA. :D
Napisano 27 Marzec 200520 l klimat lat '80? oooo wpadłes dokładnie w moje gusta...zobaczymy..jak będzie image..
Napisano 28 Marzec 200520 l Autor Prosze bardzo :), samochod brzydki ale taki klimatyczny i nazywa sie alpine :D PS; mam pomysl na scenke i niedlugo update.
Napisano 28 Marzec 200520 l hehe, akurat mam encyklopedię superauta z '92 i dzisj oglądałem, i na końcu mam taki stare autka i go widizałem dokłądnie w tym kolorze. i nie jest brzydki.
Napisano 28 Marzec 200520 l Brzydki, ładny .. kwestia gustu. Oryginalny. Chyba nie sposób przejść obok takiego auta obojętnie. Model bardzo ładny... kadr i tło już nie ;) Oczywiście, jak się domyślam, to dopiero początek więc czepiać się nie będę (na razie). Powodzenia.
Napisano 29 Marzec 200520 l Autor Zrenderowalem samochodzik ze wstepnym lakierem i wstepnym oswietleniem, i tymczasowa scena :)...i caly czas sie zastanawiam nad sceneria jaka mam dla tego autka zrobic. Moze jakies pomysly :> PS:sory ze bez aa, i bez teksutrki swiatel :)