John_R Napisano 29 Marzec 2005 Napisano 29 Marzec 2005 Witam mam pytanie co do Brazil ściagłem sobie ten plugin i chciałbym sie nim troche pobawić, ale hmm nie wiem gdzie mozna znalesc jakies tutoriale na ten temat, chciałem go odpalic i zrobic render ale mam problem bo wyskoczyło mi takie cos jak z tym sie pobawić, i co to ma byc... Pozdrawiam z góry dzieki za odpowiedż...
Marcin Napisano 29 Marzec 2005 Napisano 29 Marzec 2005 brazil Rio (tzn ta wersja) ma ograniczenie wielkosci obrazka do 512x384 wiekszej nie mozesz wyrenderowac ...
John_R Napisano 29 Marzec 2005 Autor Napisano 29 Marzec 2005 Ok dzieki a jest może inna wersje tego pluginu, mozna sciagnac z innej stronki, albo cos w tym stylu.
streaker Napisano 30 Marzec 2005 Napisano 30 Marzec 2005 Nie pytasz nas chyba o wareza ??? Jeśli tak to zapraszam do lektury regulaminu.
John_R Napisano 30 Marzec 2005 Autor Napisano 30 Marzec 2005 nie mysle o warezie tylko o innej wersji tego plugina, czy mozna go sciaganc z innej stronystarszą wersje lub nowszą, napewno jest gdzies na inych stronka, kiedys udało mi sie znaleść na innej stronce starsza wersje jakiegos plugina i działał a ten nowszy cso sie pluł... a macie jakeis ciekawe stroni na temat tutoriali do tego, bo moje oświetlenie sceny jest dość kiepskie jak narazie
rowr Napisano 30 Marzec 2005 Napisano 30 Marzec 2005 niestety brazil darmowy to tylko RIO z ograniczeniami reszta to wersje pene za ktore trzeba zaplacic :]
grendel Napisano 2 Kwiecień 2005 Napisano 2 Kwiecień 2005 Po polsku o brazilu, podstawy : http://www.zs1.bochnia.pl/~mt/arts_view.php?nr=13 (długo się otwiera)
Rekomendowane odpowiedzi