Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano
  • Autor

Zobaczcie jak wam sie rogi podobają , czy te czy poprzednie

• Odpowiedzi 84
  • Wyświetleń 8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

chyba t3e poprzednie zrob je brudne u nasady i takie zoltawe

Napisano

a spróbuj zwiększyć Tilling tej textury(powtarzalność) w edytorze materiałów...

Napisano
  • Autor

Ostatni na dzis render na jutro zrobie cos porzadnego

Napisano

czesc!

ee wiec takk... widze ze szybko lecisz, nie bylo mnie chwile, juz tyle notek :). Moje zdanie nt. potworka znasz, dzieki ci, ze nie zjechales mnie za wygloszenie takiej krytyki- to mi sie podoba w ludziach. Tak poza modelowaniem to zauwazylem ze wprowadzasz na forum taka rozluzniona atmosfere co chyba dobrze ;). eee pozatym skorka nie jest taka traggiczna znowu. :D

tyle odemnie, powodzenia. pracuj dalej

Napisano

:)no SiD-pierwsze koty za ploty- jak to mawiaja-pierwszy raz za toba (moze jeszcze nie do konca) i wyciagniesz wnioski ze swojej bitwy na nastepny raz-powodzenia[piwo]

Napisano

wszystko bylo by w miare ok, ale ta rzucajaca sie w oczy linia po srodku ryja, laczaca obie polowki.... sam nie mam pojecia jak to naprawic, ale zycze powodzenia...

Napisano

SiD - zrób weld na tych wierzchołkach co mają łączyć połówki...... będzie gładziej

pozdrawiam[piwo]

Napisano
  • Autor
Originally posted by boowa

SiD - zrób weld na tych wierzchołkach co mają łączyć połówki...... będzie gładziej

pozdrawiam[piwo]

Dzienkas chłopaki za wsparcie , zdaje mis ie z enie ukoncze bitwy na czas , jaki jest tu podany ale , zrobie ją tak czy nie do samego konca , obiecuje i jedną i drugą

Dzienki boowa , zoabcze co da sie z tym zrobic :D

Napisano

sid- sprobuj poprawic miejsca skad kolce wychodza i kąciki ust to bedzie super.

a tak pozatym to przypomina mi on tego z dungeona keepera demona żółciowego :):D;)

Napisano
  • Autor

Dzienki za podpowiedz :D

Postaram sie mam nadzieje ze bedziecie zadowoleni jutro jest ostatni termin do sprawdzania , mozna prace skonczyc potem samemmu ale bez oceny jury , hmm boje sie ze nie zdąze tego dokonac ale hmm nie przejmuje sie tym zabardzzoo

Zrobiłem juz głowa zdaje mi sie z juz do końca jest zrobiona , potem ciało sobie robie no i włąsnie to jest to czego nie przyniosłem dzisiaj a bedze musiał jutro wrzuci pare gotowych juz renderków , obyscie byli zachwyceni hehe , zdaje mi sie ze nauczyłem sie wiele , i chce wam pokazac co osiągnołem hehe

Do jutra :D [piwo]

Napisano

nooo SiD sam żeś się prosił...dawaj mi tu jakiegoś UPDEJTA żebym mógł sobie poshaleć :D

Napisano
  • Autor

Dzienkas Phantom lubie czytac to czego w pracy nie dopatrzylem , lub wyobrazac sobie cudze wizje na ten temat hehe

Arcydzieło to nie jest ale sie postarałme jak tlyko mogłem w poruwnaniu z tym wyzej to dokonałem cudu heheh

Napisano

no musze powiedziec ale widze duze postepy SiD !! brawa !!! teraz tylko swiatelko fajne daj !

Napisano
  • Autor

Dzienkuje MeG , co do swiateł hmm są tam 4 omi hehe z kazdej prawie strony z przodu twarzy , no a to jest takie próbne ciałow iele sie przynim zmieni mozliwe jeszcze i jak juz widac nie ukoncze zadnej pracy do konca bitwy ale to nic i tak wiel , bardzo wiele sie nauczyłem chyba normalnie w innych warunkach nie osiągnoł bym tego co mam teraz , ciesze sie nie zmiernie hehe i dzienkuje wszystkim tym którzy tak chcetnie i niechcetnie pomagali mi ;D a także chciałem podziekowac tym co tak ostro i słabo mnie krytykowqali , gdyby nie wasza szczerosci i miłe słowa , pewnie by były nici z mojego teraznijszego postepu i rodzaju nauki ..... [piwo]

Napisano

no dobra :D

1. dziwne...pare jest chyba po łączeniu...a pare może być błędem textur...

2. za spiczasty nos tu jest :D

ogółem ciemniejszą texture jak zrobisz będzie git :D

sorx za color ale on pomaga znajdywać błędy, i jest się czeko poczepiać :P

Napisano

phantom zrobiles tera z tym ducha od tego zmarlego goblina :) [boje się]

Napisano

heh...MeG...to jest artystyczno-praktyczny zabieg :P (pozatym SiD sam tak chciał :D)

SiD ciałko...fajne...ale mała przebudowa by się przydała...(sorki że tak mocno ingeruje w twoją pracę...)

1. musisz uwydatnic trójkąty (mięśnie szyjne czy jak to się nazywa:D)

2. większa klata...większe cycki :P obwisłe takie...:P

3. co do brzucha to góra jest mniejsza i rozpływać się powinna...poszerzająć dół...tak żeby w pasie się zwężał :D

pozdro...ciemniejszą texturke polecam :D

Napisano
  • Autor

Dobre , łądnie przyuwarzone błendy hehe , znaczy sie nie widziałem ze są jakies ale jaks ie wq to powarznie twarz tego golbinka wymodeluje do perfekcji bo ciało mine troszku wq , jakos nie oge dobrze nałożyc textury hehe ale to jeszcze z czasem spoko :D

Napisano

czesc!

wiec sid... sa postepy i to niemale... w wygladzie twarzy szczegolnie. do ciala mam zastrzezenia, ale to, co chcialem powiedziec juz jest powyzej, wiec pozostaje mi tylko zyczyc powodzenia w ostatnich renderach i miejsca na podium ;).

[piwo][piwo][piwo]

Napisano

niee nooo qllll texturka naprawde :)))) teraz tylko dawaj ostateczna poze i jzada :))) duuuuze postepy:))

pzodr[piwo]

Napisano

Ne no ale postepy:):), no no ale mnie zdziwiles SiD fiufiu:> dokanczaj te pracke bo jest naprawde niezla a szczegulnie ta tekstura:) powodzenia przy ocenianiu:)

Napisano

Sid postępy robisz naprade ogromne, pracuj pracuj a dogonisz czołówke :) [piwo] powodzenia i pozdr. !

Napisano
  • Autor

Spoko spoko postarams ie skonczyc to co zaczołem ale puki co mam nową wizje tego co mam w glowie , zazwyczaj mam wieksozsc mojich pac w głowie i puki je mam realicuj je w maxie hehe moze to smiesznie wyglada i tak nienaturalnie ale inaczje nie umiem robic pokaze wam to co zaczołem

http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=4300

Moze sie wam spodoba ?

Napisano

heh...wiesz SiD...nie bądź taki rozrzutny bo się pogubisz w swoich własnych pracach...nie za dużo ich?? Mam nadzieje że którąś skończysz :D

pozdro...

Napisano
  • Autor

Zdaje mi sie ze wyrobie sie w swojim czasie , poniwqarz mam go teraz bardzo duzo hehe :D i musze sie wyrobic do lipca hehe :D

Napisano

A ty mi mowiles ze niewiele w maxie umiesz. Fajny klimacik i coraz lepsiejszy modeling. Czekam na kontynuacje. 3m sie.[piwo]

Napisano
  • Autor

hwilowo mam mały metlik w domku i wogóle hehe , i niezabrdzo mam jak to skocznyc , ale nie pekajcie bede sie starac :D

Napisano

niestety nie za bardzo mi się podoba ,troszkę za bardzo kluchowaty oraz nidopracowany ale godne podziwu jest że próbójesz[piwo]

Napisano

A mi się goblin podoba chociaż możesz jeszcze popracować troche nad osteksturowaniem. Ale ogólnie spoko.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.