SiD Napisano 14 Maj 2003 Autor Share Napisano 14 Maj 2003 Zobaczcie jak wam sie rogi podobają , czy te czy poprzednie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 14 Maj 2003 Share Napisano 14 Maj 2003 chyba t3e poprzednie zrob je brudne u nasady i takie zoltawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 14 Maj 2003 Autor Share Napisano 14 Maj 2003 Tu jest kolo z profila moze byc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sharp Napisano 14 Maj 2003 Share Napisano 14 Maj 2003 a spróbuj zwiększyć Tilling tej textury(powtarzalność) w edytorze materiałów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 14 Maj 2003 Autor Share Napisano 14 Maj 2003 Spróbuje to zrobic hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 14 Maj 2003 Autor Share Napisano 14 Maj 2003 Ostatni na dzis render na jutro zrobie cos porzadnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 14 Maj 2003 Share Napisano 14 Maj 2003 czesc! ee wiec takk... widze ze szybko lecisz, nie bylo mnie chwile, juz tyle notek :). Moje zdanie nt. potworka znasz, dzieki ci, ze nie zjechales mnie za wygloszenie takiej krytyki- to mi sie podoba w ludziach. Tak poza modelowaniem to zauwazylem ze wprowadzasz na forum taka rozluzniona atmosfere co chyba dobrze ;). eee pozatym skorka nie jest taka traggiczna znowu. :D tyle odemnie, powodzenia. pracuj dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Kosiorek Napisano 16 Maj 2003 Share Napisano 16 Maj 2003 :)no SiD-pierwsze koty za ploty- jak to mawiaja-pierwszy raz za toba (moze jeszcze nie do konca) i wyciagniesz wnioski ze swojej bitwy na nastepny raz-powodzenia[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skow Napisano 16 Maj 2003 Share Napisano 16 Maj 2003 wszystko bylo by w miare ok, ale ta rzucajaca sie w oczy linia po srodku ryja, laczaca obie polowki.... sam nie mam pojecia jak to naprawic, ale zycze powodzenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 16 Maj 2003 Share Napisano 16 Maj 2003 SiD - zrób weld na tych wierzchołkach co mają łączyć połówki...... będzie gładziej pozdrawiam[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 17 Maj 2003 Autor Share Napisano 17 Maj 2003 Originally posted by boowa SiD - zrób weld na tych wierzchołkach co mają łączyć połówki...... będzie gładziej pozdrawiam[piwo] Dzienkas chłopaki za wsparcie , zdaje mis ie z enie ukoncze bitwy na czas , jaki jest tu podany ale , zrobie ją tak czy nie do samego konca , obiecuje i jedną i drugą Dzienki boowa , zoabcze co da sie z tym zrobic :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 17 Maj 2003 Share Napisano 17 Maj 2003 sid- sprobuj poprawic miejsca skad kolce wychodza i kąciki ust to bedzie super. a tak pozatym to przypomina mi on tego z dungeona keepera demona żółciowego :):D;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 18 Maj 2003 Autor Share Napisano 18 Maj 2003 Dzienki za podpowiedz :D Postaram sie mam nadzieje ze bedziecie zadowoleni jutro jest ostatni termin do sprawdzania , mozna prace skonczyc potem samemmu ale bez oceny jury , hmm boje sie ze nie zdąze tego dokonac ale hmm nie przejmuje sie tym zabardzzoo Zrobiłem juz głowa zdaje mi sie z juz do końca jest zrobiona , potem ciało sobie robie no i włąsnie to jest to czego nie przyniosłem dzisiaj a bedze musiał jutro wrzuci pare gotowych juz renderków , obyscie byli zachwyceni hehe , zdaje mi sie ze nauczyłem sie wiele , i chce wam pokazac co osiągnołem hehe Do jutra :D [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 18 Maj 2003 Share Napisano 18 Maj 2003 nooo SiD sam żeś się prosił...dawaj mi tu jakiegoś UPDEJTA żebym mógł sobie poshaleć :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 19 Maj 2003 Autor Share Napisano 19 Maj 2003 Dzienkas Phantom lubie czytac to czego w pracy nie dopatrzylem , lub wyobrazac sobie cudze wizje na ten temat hehe Arcydzieło to nie jest ale sie postarałme jak tlyko mogłem w poruwnaniu z tym wyzej to dokonałem cudu heheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 19 Maj 2003 Share Napisano 19 Maj 2003 no musze powiedziec ale widze duze postepy SiD !! brawa !!! teraz tylko swiatelko fajne daj ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 19 Maj 2003 Autor Share Napisano 19 Maj 2003 Dzienkuje MeG , co do swiateł hmm są tam 4 omi hehe z kazdej prawie strony z przodu twarzy , no a to jest takie próbne ciałow iele sie przynim zmieni mozliwe jeszcze i jak juz widac nie ukoncze zadnej pracy do konca bitwy ale to nic i tak wiel , bardzo wiele sie nauczyłem chyba normalnie w innych warunkach nie osiągnoł bym tego co mam teraz , ciesze sie nie zmiernie hehe i dzienkuje wszystkim tym którzy tak chcetnie i niechcetnie pomagali mi ;D a także chciałem podziekowac tym co tak ostro i słabo mnie krytykowqali , gdyby nie wasza szczerosci i miłe słowa , pewnie by były nici z mojego teraznijszego postepu i rodzaju nauki ..... [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 19 Maj 2003 Share Napisano 19 Maj 2003 no dobra :D 1. dziwne...pare jest chyba po łączeniu...a pare może być błędem textur... 2. za spiczasty nos tu jest :D ogółem ciemniejszą texture jak zrobisz będzie git :D sorx za color ale on pomaga znajdywać błędy, i jest się czeko poczepiać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 19 Maj 2003 Share Napisano 19 Maj 2003 phantom zrobiles tera z tym ducha od tego zmarlego goblina :) [boje się] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 19 Maj 2003 Share Napisano 19 Maj 2003 heh...MeG...to jest artystyczno-praktyczny zabieg :P (pozatym SiD sam tak chciał :D) SiD ciałko...fajne...ale mała przebudowa by się przydała...(sorki że tak mocno ingeruje w twoją pracę...) 1. musisz uwydatnic trójkąty (mięśnie szyjne czy jak to się nazywa:D) 2. większa klata...większe cycki :P obwisłe takie...:P 3. co do brzucha to góra jest mniejsza i rozpływać się powinna...poszerzająć dół...tak żeby w pasie się zwężał :D pozdro...ciemniejszą texturke polecam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 19 Maj 2003 Autor Share Napisano 19 Maj 2003 Dobre , łądnie przyuwarzone błendy hehe , znaczy sie nie widziałem ze są jakies ale jaks ie wq to powarznie twarz tego golbinka wymodeluje do perfekcji bo ciało mine troszku wq , jakos nie oge dobrze nałożyc textury hehe ale to jeszcze z czasem spoko :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 19 Maj 2003 Share Napisano 19 Maj 2003 spox...a mojego hitmana to tylko wspaniała MeG odwiedza...vzdenerwowany] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 19 Maj 2003 Share Napisano 19 Maj 2003 czesc! wiec sid... sa postepy i to niemale... w wygladzie twarzy szczegolnie. do ciala mam zastrzezenia, ale to, co chcialem powiedziec juz jest powyzej, wiec pozostaje mi tylko zyczyc powodzenia w ostatnich renderach i miejsca na podium ;). [piwo][piwo][piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 20 Maj 2003 Share Napisano 20 Maj 2003 niee nooo qllll texturka naprawde :)))) teraz tylko dawaj ostateczna poze i jzada :))) duuuuze postepy:)) pzodr[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 24 Maj 2003 Share Napisano 24 Maj 2003 SiD a Ty tego lola to skończyłeś?? [rotfl2] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeq Napisano 25 Maj 2003 Share Napisano 25 Maj 2003 Ne no ale postepy:):), no no ale mnie zdziwiles SiD fiufiu:> dokanczaj te pracke bo jest naprawde niezla a szczegulnie ta tekstura:) powodzenia przy ocenianiu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pabloos_ Napisano 25 Maj 2003 Share Napisano 25 Maj 2003 Sid postępy robisz naprade ogromne, pracuj pracuj a dogonisz czołówke :) [piwo] powodzenia i pozdr. ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 25 Maj 2003 Autor Share Napisano 25 Maj 2003 Spoko spoko postarams ie skonczyc to co zaczołem ale puki co mam nową wizje tego co mam w glowie , zazwyczaj mam wieksozsc mojich pac w głowie i puki je mam realicuj je w maxie hehe moze to smiesznie wyglada i tak nienaturalnie ale inaczje nie umiem robic pokaze wam to co zaczołem http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=4300 Moze sie wam spodoba ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 25 Maj 2003 Share Napisano 25 Maj 2003 heh...wiesz SiD...nie bądź taki rozrzutny bo się pogubisz w swoich własnych pracach...nie za dużo ich?? Mam nadzieje że którąś skończysz :D pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 26 Maj 2003 Autor Share Napisano 26 Maj 2003 Zdaje mi sie ze wyrobie sie w swojim czasie , poniwqarz mam go teraz bardzo duzo hehe :D i musze sie wyrobic do lipca hehe :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajan21 Napisano 28 Maj 2003 Share Napisano 28 Maj 2003 A ty mi mowiles ze niewiele w maxie umiesz. Fajny klimacik i coraz lepsiejszy modeling. Czekam na kontynuacje. 3m sie.[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 30 Maj 2003 Autor Share Napisano 30 Maj 2003 hwilowo mam mały metlik w domku i wogóle hehe , i niezabrdzo mam jak to skocznyc , ale nie pekajcie bede sie starac :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarCon Napisano 31 Maj 2003 Share Napisano 31 Maj 2003 niestety nie za bardzo mi się podoba ,troszkę za bardzo kluchowaty oraz nidopracowany ale godne podziwu jest że próbójesz[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mORPH Napisano 3 Czerwiec 2003 Share Napisano 3 Czerwiec 2003 A mi się goblin podoba chociaż możesz jeszcze popracować troche nad osteksturowaniem. Ale ogólnie spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grafix Napisano 7 Czerwiec 2003 Share Napisano 7 Czerwiec 2003 no no ale jeszcze dluga praca przed toba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi