mc_fly Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 Jak pisalem w pierwszym poscie jestem poczatkujacy, wczesniejszy model ktory pokazalem na screenie wydawal mi sie jak na poczatek dobry, ale po przeczytaniu tutkow podanych przez jednego z Was doszedlem ze nie byl zbyt dobry, wiec wstawiam to co udalo mi sie teraz zrobic i dla porownania to co bylo na poczatku. Prosze o napisanie mi jakie bledy mam jeszcze do wyeliminowania i co jeszcze powinienem w modelingu dopracowac. Z gory dzieki i pozdrawiam wszystkich forumowiczow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipper Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 jeszcze nie modelowalem auta w poly ... ale ... napewno moge ci powiedziec ze twoja siateczka rozni sie troche od tych ktore widzialem do tej pory ... i tych ktore "maxowicze" chwalili i uznawali za dobre. szczegolnie mam na mysli okolice nadkoli - dziwny rozklad siatki obawiam sie ze moze spowodowac nieprzewidziane skuti po smooth'nieciu tego autka. mimo to jest zdecydowanie lepiej niz z moimi pierwszymi modelami ;) i lepiej niz bylo wczesniej ... tyle ode mnie na poczatek, pozdrawiam i zycze powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 przedewszystkim unikaj wielokątów. rob czworokaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpshinoda Napisano 2 Kwiecień 2005 Share Napisano 2 Kwiecień 2005 powiem tylko jedno, dziwie się że model nie gniecie ci sie po MS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seremiak Napisano 4 Kwiecień 2005 Share Napisano 4 Kwiecień 2005 stary przerob sobie jakiegos tutka moze ci pomoze i wtedy zacznij sam cos robic Pracuj Pracuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi