HEKTOR Napisano 3 Kwiecień 2005 Napisano 3 Kwiecień 2005 Witam!. To moja kolejna praca. Chciałem uzyskać efekt podwodą, albo przynajmniej aby tak wyglądało. Zamieszczam obrazek większej rozdzielczości pod tym linkiem, aby go zobaczyć kliknij prawym przyciskiem na linku i wybierz zapisz jakgo
Marcin Napisano 3 Kwiecień 2005 Napisano 3 Kwiecień 2005 eh ... myslisz ze ktos bedzie sciagal 2mb BMP ? chlopie ... nie mozesz tego dac w jpg`u ? i poza tym ten twoj server do najszybszych nie nalezy ... zmniejsz obrazek , zapisz w jpg ... i za pomocą kodu umiesc obrazek w tym watku ... tylko go zmniejsz ... niektorzy maja jeszcze male monitory ...
Chalek Napisano 3 Kwiecień 2005 Napisano 3 Kwiecień 2005 nie chce mi sie czekac az to mi sie zaladuje, co za pomysl zeby wrzucac bmp? zrob jpga!
curka Napisano 3 Kwiecień 2005 Napisano 3 Kwiecień 2005 zgadzam sie z przedmowcami i dolaczam sie do prosby! poki co raczej nie licz na wiele komentarzy... pozdro
DarCon Napisano 3 Kwiecień 2005 Napisano 3 Kwiecień 2005 Dojechałem do 35% i zrezygnowałem,zmniejsz bo to odstrasza
HEKTOR Napisano 3 Kwiecień 2005 Autor Napisano 3 Kwiecień 2005 Nie śmiejcie się, ale pomniejszyć nie potrafię :)
Marcin Napisano 3 Kwiecień 2005 Napisano 3 Kwiecień 2005 w paincie nie potrafisz ? ;]otworz w paincie bmp ... pomniejsz przez "obraz > rozciagnij pochyl" daj 50% i juz zapisz w paincie do JPG i wszystko ;]
kliment woroszyłow Napisano 3 Kwiecień 2005 Napisano 3 Kwiecień 2005 nie masz ps-a? mamo..cokolwiek..conwert w acdsee..nie wiem..bo tego sie nie da otworzyc! pozdro! :)
HEKTOR Napisano 3 Kwiecień 2005 Autor Napisano 3 Kwiecień 2005 Uf… Nareszcie!. Przepraszam was za kłopot, no ja po prostu taki zdolny jestem, że obrazka pomniejszyć nie umię.
Rekomendowane odpowiedzi