Napisano 3 Kwiecień 200520 l Witam!. To moja kolejna praca. Chciałem uzyskać efekt podwodą, albo przynajmniej aby tak wyglądało. Zamieszczam obrazek większej rozdzielczości pod tym linkiem, aby go zobaczyć kliknij prawym przyciskiem na linku i wybierz zapisz jakgo
Napisano 3 Kwiecień 200520 l eh ... myslisz ze ktos bedzie sciagal 2mb BMP ? chlopie ... nie mozesz tego dac w jpg`u ? i poza tym ten twoj server do najszybszych nie nalezy ... zmniejsz obrazek , zapisz w jpg ... i za pomocą kodu umiesc obrazek w tym watku ... tylko go zmniejsz ... niektorzy maja jeszcze male monitory ...
Napisano 3 Kwiecień 200520 l nie chce mi sie czekac az to mi sie zaladuje, co za pomysl zeby wrzucac bmp? zrob jpga!
Napisano 3 Kwiecień 200520 l zgadzam sie z przedmowcami i dolaczam sie do prosby! poki co raczej nie licz na wiele komentarzy... pozdro
Napisano 3 Kwiecień 200520 l w paincie nie potrafisz ? ;]otworz w paincie bmp ... pomniejsz przez "obraz > rozciagnij pochyl" daj 50% i juz zapisz w paincie do JPG i wszystko ;]
Napisano 3 Kwiecień 200520 l nie masz ps-a? mamo..cokolwiek..conwert w acdsee..nie wiem..bo tego sie nie da otworzyc! pozdro! :)
Napisano 3 Kwiecień 200520 l Autor Uf… Nareszcie!. Przepraszam was za kłopot, no ja po prostu taki zdolny jestem, że obrazka pomniejszyć nie umię.