Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 1,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

miejscami wyglada jak obraz olejny, a to mi sie bardzo, bardzo podoba...proponowalbym "wypchnac" troszke brzuch...

Napisano

włoski i kapelusz bardzo dobrze wykoanne - szkoda ze wiecej nad twarza nie popracowałes - i nad miną - jmtm00 masz z tym brzuszkiem - tez mie sie tak wydaje :D

Awe i tak praca stwarza miłe wrażenie.

Pozdr

giorgione

Napisano

Noo mychą to żes sie musiał nieźle namachać. Efekt wyszedł ciekawy. Czekamy na kolejne pozycje.

Napisano

No tą mychę to na twarzy "widać" ;) ...tak pozatym to ok, pomimo tego ,ze ciało jakoś dziwnie wyszło...

Napisano

a mi się nie podobają nogi zginają się nie tam gdzie trzeba i są pozbawione anatomicznej budowy, wiem że powinny być chude ale coś w nich niegra...popracuj nad tym;)

Napisano

imho srednio udana kopia okladki broma. szkoda ze probowales ja tylko skopiowac, a nie wykombinowac lub cos zmienic.np ustawic postac w innej pozie czy cus.

insza sprawa ze mysza robione, naprawde pomsylalbym zeby choc troche zmienic ten orbazek.

Napisano

jestem na tak Miszczu;)

Napisano
  • Autor

dziekuje za komenty :-) wiem ze jest to srednio udana kopia :) ale ucze sie dopiero, i zobaczycie! kiedys bede taki dobry jak tiger! haa! :>

czekam wlasnie na tablet, bo dlubanie myszka jest bardzo meczace i niedokladne :-)