Jump to content

Featured Replies

• Replies 8
  • Views 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

miejscami wyglada jak obraz olejny, a to mi sie bardzo, bardzo podoba...proponowalbym "wypchnac" troszke brzuch...

włoski i kapelusz bardzo dobrze wykoanne - szkoda ze wiecej nad twarza nie popracowałes - i nad miną - jmtm00 masz z tym brzuszkiem - tez mie sie tak wydaje :D

Awe i tak praca stwarza miłe wrażenie.

Pozdr

giorgione

Noo mychą to żes sie musiał nieźle namachać. Efekt wyszedł ciekawy. Czekamy na kolejne pozycje.

No tą mychę to na twarzy "widać" ;) ...tak pozatym to ok, pomimo tego ,ze ciało jakoś dziwnie wyszło...

a mi się nie podobają nogi zginają się nie tam gdzie trzeba i są pozbawione anatomicznej budowy, wiem że powinny być chude ale coś w nich niegra...popracuj nad tym;)

imho srednio udana kopia okladki broma. szkoda ze probowales ja tylko skopiowac, a nie wykombinowac lub cos zmienic.np ustawic postac w innej pozie czy cus.

insza sprawa ze mysza robione, naprawde pomsylalbym zeby choc troche zmienic ten orbazek.

jestem na tak Miszczu;)

• Author

dziekuje za komenty :-) wiem ze jest to srednio udana kopia :) ale ucze sie dopiero, i zobaczycie! kiedys bede taki dobry jak tiger! haa! :>

czekam wlasnie na tablet, bo dlubanie myszka jest bardzo meczace i niedokladne :-)