Napisano 4 Kwiecień 200519 l witam, to pierwsze moje cos, co jest troche wieksze niz 'speed' :)) time: ~6 godzin. + photoshop + mycha za 15 zlotych :] hm.. to jest koles z gry rpg deadlands, wzorowalem sie z okladki :) [ wiem ze miejscami jest niedokladny :)) ] prosze o komenty :-) a tutaj referka (mała): http://www.hillcity-comics.com/role_play/gurps/sjg6760.jpg
Napisano 4 Kwiecień 200519 l miejscami wyglada jak obraz olejny, a to mi sie bardzo, bardzo podoba...proponowalbym "wypchnac" troszke brzuch...
Napisano 5 Kwiecień 200519 l włoski i kapelusz bardzo dobrze wykoanne - szkoda ze wiecej nad twarza nie popracowałes - i nad miną - jmtm00 masz z tym brzuszkiem - tez mie sie tak wydaje :D Awe i tak praca stwarza miłe wrażenie. Pozdr giorgione
Napisano 5 Kwiecień 200519 l Noo mychą to żes sie musiał nieźle namachać. Efekt wyszedł ciekawy. Czekamy na kolejne pozycje.
Napisano 5 Kwiecień 200519 l No tą mychę to na twarzy "widać" ;) ...tak pozatym to ok, pomimo tego ,ze ciało jakoś dziwnie wyszło...
Napisano 5 Kwiecień 200519 l a mi się nie podobają nogi zginają się nie tam gdzie trzeba i są pozbawione anatomicznej budowy, wiem że powinny być chude ale coś w nich niegra...popracuj nad tym;)
Napisano 5 Kwiecień 200519 l imho srednio udana kopia okladki broma. szkoda ze probowales ja tylko skopiowac, a nie wykombinowac lub cos zmienic.np ustawic postac w innej pozie czy cus. insza sprawa ze mysza robione, naprawde pomsylalbym zeby choc troche zmienic ten orbazek.
Napisano 5 Kwiecień 200519 l Autor dziekuje za komenty :-) wiem ze jest to srednio udana kopia :) ale ucze sie dopiero, i zobaczycie! kiedys bede taki dobry jak tiger! haa! :> czekam wlasnie na tablet, bo dlubanie myszka jest bardzo meczace i niedokladne :-)