Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich, :)jestem nowy na tym formu chciałbym prosić o ocene takowego wynalzku ;) grafiką zajmuje sie raczej hobbistycznie (3ds max) ostatnio wymodziłem coś takiego, ale cały czas jest to jeszcze nieskończone (antialiasing, inne textury moze jakiej modele dororobie/usune) może od was dostane jakieś ciekawe propozycje na wykończenie :) Pozdro Tomek

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

witamy na forum

propozycja nr 1 zapoznaj sie z regulaminem forum i dzialu architektura a nastepnie zmien dzial na odpowiedni bo z architektura to mi sie nie bardzo widzi

propozycja nr 2 jezeli nie chcesz roznicowac kolorystyki i zostawic w sepii to popraw materialy tak zeby byly ciekawsze, te czaszki na balustradzie wyskakuja zupelnie z nienacka, moze daj je albo wszedzie albo nigdzie. ptak prezentuje sie calkiem niezle

Napisano

eh te czaszki eee nie no blll tak z gacka, nienacka no nieee acha i render jakis dziwny czy to Vray??? czy może zowu ktoś użył Vue 5 hmmm... aha a ten ptak jak by był DUŻY!!! i miał jakieś piura a nie tylko siatka

Napisano

ode mnie jedna propozycja - zrob tak,zeby ptak odroznial sie od reszty sceny (moglby byc nawet w kontrastowym kolorze), to powinno pomoc kompozycji :]

pozdrawiam

ps:poza tym to calkiem przyjemnie,jest jakis klimat :)

Napisano
  • Autor

Macie racje, czachy niepasują :/, ptaszka tez troszke przerobie (ewentualnie zrzuce z balustrady niech sobie troche polata :D) i dodam co nieco, narazie niesetety niemam czasu, ale jak znajde chwilke wolną to coś wymodze, i wystawie znow do oceny. Batou chcialem zmienic temat postu ale niemgoe :/ jestem zalogowany jak chce zmienic nazwe postu to wyskakuje mi komunikat ze probuje edytowac czyjegos posta lub niemam uprawnień :/ niewiem o co biega :/ pozdro