yahuto Napisano 10 Kwiecień 2005 Napisano 10 Kwiecień 2005 wstepny modeling dworku docelowo ma to byc krotka animacja. projekt wznowiony po roku przerwy i nad nim i nad max-em.
slayer2004 Napisano 10 Kwiecień 2005 Napisano 10 Kwiecień 2005 Jestam pierwszy :). A więc sam model podoba mi się, choć jest trochę mało szczegółowy. Można nadrobić to texturami. Jeszcze trochę pracy masz przed sobą.
Pinki Napisano 10 Kwiecień 2005 Napisano 10 Kwiecień 2005 Yahuto: tak patrze na ten model. i wydaje mi sie jakis znajomy.. przypomina mi dworek Olszewskich :D .. a spojrzalem na Twoje dane.. no zgadza sie Bełchatów :D .. czyli oczy mnie nie mylily :P .. a jezeli o sam model i animacje.. czy zamierzasz zrobic park do tego ? :>
hcpiter Napisano 10 Kwiecień 2005 Napisano 10 Kwiecień 2005 Myslę ze texturki i render beda bardzo wazne, ale spoko scenka sie zapowiada Powodzenia.
yahuto Napisano 10 Kwiecień 2005 Autor Napisano 10 Kwiecień 2005 jesli nx9020 na to pozwoli to zrobie, choc mono w to watpie. moze sie okazac ze bede musial jesli promotor tego bedzie wymagal. ps. ma moze ktos jakies ciekawe texturki ktore mozna wykozystac w tym modelu?
Lopss Napisano 11 Kwiecień 2005 Napisano 11 Kwiecień 2005 Zrob dobre zdiecia tego obiektu cyfrowka i wytnij z nich to co potrzebne,
yahuto Napisano 12 Kwiecień 2005 Autor Napisano 12 Kwiecień 2005 no to zajbiscie dziekan zmienil mi temat pracy dyplomowej, hi dokonczenie bedzie hobbystyczne.
JunioR Napisano 13 Kwiecień 2005 Napisano 13 Kwiecień 2005 cze, modele z tego co widze( bo niektorych szczegolow nie widac) przez swiatlo) to zapowiada sie super, mama nadzieje ze dobrze dobierzesz texturki ! powodzenia !
Rekomendowane odpowiedzi