Napisano 10 Kwiecień 200519 l wstepny modeling dworku docelowo ma to byc krotka animacja. projekt wznowiony po roku przerwy i nad nim i nad max-em.
Napisano 10 Kwiecień 200519 l Jestam pierwszy :). A więc sam model podoba mi się, choć jest trochę mało szczegółowy. Można nadrobić to texturami. Jeszcze trochę pracy masz przed sobą.
Napisano 10 Kwiecień 200519 l Yahuto: tak patrze na ten model. i wydaje mi sie jakis znajomy.. przypomina mi dworek Olszewskich :D .. a spojrzalem na Twoje dane.. no zgadza sie Bełchatów :D .. czyli oczy mnie nie mylily :P .. a jezeli o sam model i animacje.. czy zamierzasz zrobic park do tego ? :>
Napisano 10 Kwiecień 200519 l Myslę ze texturki i render beda bardzo wazne, ale spoko scenka sie zapowiada Powodzenia.
Napisano 10 Kwiecień 200519 l Autor jesli nx9020 na to pozwoli to zrobie, choc mono w to watpie. moze sie okazac ze bede musial jesli promotor tego bedzie wymagal. ps. ma moze ktos jakies ciekawe texturki ktore mozna wykozystac w tym modelu?
Napisano 11 Kwiecień 200519 l Zrob dobre zdiecia tego obiektu cyfrowka i wytnij z nich to co potrzebne,
Napisano 12 Kwiecień 200519 l Autor no to zajbiscie dziekan zmienil mi temat pracy dyplomowej, hi dokonczenie bedzie hobbystyczne.
Napisano 13 Kwiecień 200519 l cze, modele z tego co widze( bo niektorych szczegolow nie widac) przez swiatlo) to zapowiada sie super, mama nadzieje ze dobrze dobierzesz texturki ! powodzenia !