Napisano 11 Kwiecień 200519 l Spotkalem sie kilka razy z pojeciem interior, ale ne wiem co to jest.Wiec doszedlem do wnioskow ze to jakis rodzaj swiatla.Jesli tak to napiszcie jak go uzyskac.jesli nie to napiszczie co to??A skoro juz jestem w dziale o texturowaniu to macie moze jakies poskie tutki opisujace displacementa??
Napisano 11 Kwiecień 200519 l :] Interior to wnętrze. Tak się potocznie nazywa obrazki przedstawiające wnętrza, najczęściej mieszkania, biura itd. To taki rodzaj obrazka, określenia w rodzaju "martwa natura" albo "portret". Tutków po polsku jest mało, ucz się angielskiego, bez tego daleko nie zajdziesz.
Napisano 11 Kwiecień 200519 l interior - wnętrze interior lighting - oswietlenie charakterystyczne dla wnętrz - inne metody liczenia światła rozproszonego, itp
Napisano 11 Kwiecień 200519 l Autor acha dzieki.Wiem bez anglikadzisiaj kiepsko.Ucze sie go i nawet umiem w miare,ale jak a poczatek zbierania info o displace chcialbym cos po polsku.
Napisano 11 Kwiecień 200519 l Jak umiesz "w miare", to nie szukaj tutkow po polsku, tylko staraj sie przebrnac przez te po angielsku, w sieci jest sporo slownikow, zwykle w tutkach nie ma bardzo trudnego angielskiego, latwo sie polapac. W ten sposob szybko sie nauczysz slownictwa.
Napisano 11 Kwiecień 200519 l http://www.alzhem.com tam masz fajnego tutka o displace niestety po angielsku ;( ale są obrazki to moze zrozumiesz