rafal111 Napisano 11 Kwiecień 2005 Napisano 11 Kwiecień 2005 Spotkalem sie kilka razy z pojeciem interior, ale ne wiem co to jest.Wiec doszedlem do wnioskow ze to jakis rodzaj swiatla.Jesli tak to napiszcie jak go uzyskac.jesli nie to napiszczie co to??A skoro juz jestem w dziale o texturowaniu to macie moze jakies poskie tutki opisujace displacementa??
Chalek Napisano 11 Kwiecień 2005 Napisano 11 Kwiecień 2005 :] Interior to wnętrze. Tak się potocznie nazywa obrazki przedstawiające wnętrza, najczęściej mieszkania, biura itd. To taki rodzaj obrazka, określenia w rodzaju "martwa natura" albo "portret". Tutków po polsku jest mało, ucz się angielskiego, bez tego daleko nie zajdziesz.
kozioo Napisano 11 Kwiecień 2005 Napisano 11 Kwiecień 2005 interior - wnętrze interior lighting - oswietlenie charakterystyczne dla wnętrz - inne metody liczenia światła rozproszonego, itp
rafal111 Napisano 11 Kwiecień 2005 Autor Napisano 11 Kwiecień 2005 acha dzieki.Wiem bez anglikadzisiaj kiepsko.Ucze sie go i nawet umiem w miare,ale jak a poczatek zbierania info o displace chcialbym cos po polsku.
Chalek Napisano 11 Kwiecień 2005 Napisano 11 Kwiecień 2005 Jak umiesz "w miare", to nie szukaj tutkow po polsku, tylko staraj sie przebrnac przez te po angielsku, w sieci jest sporo slownikow, zwykle w tutkach nie ma bardzo trudnego angielskiego, latwo sie polapac. W ten sposob szybko sie nauczysz slownictwa.
polka dot Napisano 11 Kwiecień 2005 Napisano 11 Kwiecień 2005 http://www.alzhem.com tam masz fajnego tutka o displace niestety po angielsku ;( ale są obrazki to moze zrozumiesz
Rekomendowane odpowiedzi