boba Napisano 16 Kwiecień 2005 Napisano 16 Kwiecień 2005 projekt kawiarenki dla illy... team: ula, adam, spoon, boba obrazki to tak naprawde zrzuty z filmiku a tu i sam filmik (ok20 mb), niestety w kiepskiej jakosci, nizszej rozdzielczosci i wersja bez dzwieku :( no ale coz, male problemy z kompresja (oryginal byl renderowany w PALu) Illy - Dialogue with the world pozdrawiam, boba
JunioR Napisano 16 Kwiecień 2005 Napisano 16 Kwiecień 2005 Niewiem jak u innych ale linki mi nie dzialaja. Wklejam link to okna, wyskakuje mi stronka z nazwa tego obrazka klikam i nic :(
buczer Napisano 16 Kwiecień 2005 Napisano 16 Kwiecień 2005 pomysl nie nowy ale filmik b.fajny a mozesz wladowac orginalna jakosc na ftp?
JunioR Napisano 16 Kwiecień 2005 Napisano 16 Kwiecień 2005 o teraz widac. spoko mi sie podoba ! a pomysl pierwsza klasa b. pomyslowo !
boba Napisano 16 Kwiecień 2005 Autor Napisano 16 Kwiecień 2005 oryginal, tzn skompresowany przyzwoicie i z muza ma ponad 80 mb - nie mam tyle miejsca na zadnym z serwerow :( niestety... a szkoda, bo muza duzo daje...
SansSerif Napisano 16 Kwiecień 2005 Napisano 16 Kwiecień 2005 no tak pomyslu na kawiarnie nie widac ale muza jest :D wiem wiem jestem swinia. sorry ;)
little-ninja Napisano 16 Kwiecień 2005 Napisano 16 Kwiecień 2005 ja film widzialem i ...musze powiedziec ze to uszko od filizanki ci nie wyszlo ech poz
Wielka_Siostra Napisano 16 Kwiecień 2005 Napisano 16 Kwiecień 2005 to uszko od filizanki ci nie wyszlo ech poz No;-) Graficznie trochę pretensjonalnie. Filmu nie widziałam. Drażnią mnie czerwone kwadraciki;-) Pzdr
Chalek Napisano 17 Kwiecień 2005 Napisano 17 Kwiecień 2005 Pomysł na to połączenie miast fajny i fajnie pokazany. Szkoda, że sama kawiarnia potraktowana trochę na odczepnego, w sensie, że w sumie mało ją widać (nie, że jest zła). Uszko, faktycznie kiepskie. Reszta bardzo mi się podoba. Generalnie dobra robota, choć mogłoby być ciut lepiej.
boba Napisano 17 Kwiecień 2005 Autor Napisano 17 Kwiecień 2005 hehe... slynne "uszko" - no co mam poradzic ze nie potrafie modelowac bardziej skaplikowanych bryl niz torus, walec i box ;) ...a co do samej kawiarni... wnetrze jest "standardowe" bo nie o nie tu chodzilo - ma nie odwracac uwagi od pokazania glownego zalozenia "korytaza" tudziez nie mialo konkurowac z "obrazami" na scianach @wielka siostra - no coz moge poradzic na kwadraciki i symetrie - zobaczycie - ona bedzie jeszcze kiedys trendi :D pozdr, boba
Rekomendowane odpowiedzi