Napisano 16 Kwiecień 200519 l projekt kawiarenki dla illy... team: ula, adam, spoon, boba obrazki to tak naprawde zrzuty z filmiku a tu i sam filmik (ok20 mb), niestety w kiepskiej jakosci, nizszej rozdzielczosci i wersja bez dzwieku :( no ale coz, male problemy z kompresja (oryginal byl renderowany w PALu) Illy - Dialogue with the world pozdrawiam, boba
Napisano 16 Kwiecień 200519 l Niewiem jak u innych ale linki mi nie dzialaja. Wklejam link to okna, wyskakuje mi stronka z nazwa tego obrazka klikam i nic :(
Napisano 16 Kwiecień 200519 l pomysl nie nowy ale filmik b.fajny a mozesz wladowac orginalna jakosc na ftp?
Napisano 16 Kwiecień 200519 l o teraz widac. spoko mi sie podoba ! a pomysl pierwsza klasa b. pomyslowo !
Napisano 16 Kwiecień 200519 l Autor oryginal, tzn skompresowany przyzwoicie i z muza ma ponad 80 mb - nie mam tyle miejsca na zadnym z serwerow :( niestety... a szkoda, bo muza duzo daje...
Napisano 16 Kwiecień 200519 l no tak pomyslu na kawiarnie nie widac ale muza jest :D wiem wiem jestem swinia. sorry ;)
Napisano 16 Kwiecień 200519 l ja film widzialem i ...musze powiedziec ze to uszko od filizanki ci nie wyszlo ech poz
Napisano 16 Kwiecień 200519 l to uszko od filizanki ci nie wyszlo ech poz No;-) Graficznie trochę pretensjonalnie. Filmu nie widziałam. Drażnią mnie czerwone kwadraciki;-) Pzdr
Napisano 17 Kwiecień 200519 l Pomysł na to połączenie miast fajny i fajnie pokazany. Szkoda, że sama kawiarnia potraktowana trochę na odczepnego, w sensie, że w sumie mało ją widać (nie, że jest zła). Uszko, faktycznie kiepskie. Reszta bardzo mi się podoba. Generalnie dobra robota, choć mogłoby być ciut lepiej.
Napisano 17 Kwiecień 200519 l Autor hehe... slynne "uszko" - no co mam poradzic ze nie potrafie modelowac bardziej skaplikowanych bryl niz torus, walec i box ;) ...a co do samej kawiarni... wnetrze jest "standardowe" bo nie o nie tu chodzilo - ma nie odwracac uwagi od pokazania glownego zalozenia "korytaza" tudziez nie mialo konkurowac z "obrazami" na scianach @wielka siostra - no coz moge poradzic na kwadraciki i symetrie - zobaczycie - ona bedzie jeszcze kiedys trendi :D pozdr, boba