Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

projekt kawiarenki dla illy...

team: ula, adam, spoon, boba

obrazki to tak naprawde zrzuty z filmiku

0_intro.jpg

1_idea.jpg

2_place.jpg

3_place.jpg

4_place.jpg

5_people.jpg

6_dialogue.jpg

a tu i sam filmik (ok20 mb), niestety w kiepskiej jakosci, nizszej rozdzielczosci i wersja bez dzwieku :(

no ale coz, male problemy z kompresja (oryginal byl renderowany w PALu)

Illy - Dialogue with the world

pozdrawiam, boba

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Niewiem jak u innych ale linki mi nie dzialaja. Wklejam link to okna, wyskakuje mi stronka z nazwa tego obrazka klikam i nic :(

Napisano

pomysl nie nowy ale filmik b.fajny

a mozesz wladowac orginalna jakosc na ftp?

Napisano

o teraz widac.

spoko mi sie podoba ! a pomysl pierwsza klasa b. pomyslowo !

Napisano
  • Autor

oryginal, tzn skompresowany przyzwoicie i z muza ma ponad 80 mb - nie mam tyle miejsca na zadnym z serwerow :( niestety... a szkoda, bo muza duzo daje...

Napisano
to uszko od filizanki ci nie wyszlo ech

poz

No;-)

Graficznie trochę pretensjonalnie. Filmu nie widziałam. Drażnią mnie czerwone kwadraciki;-)

Pzdr

Napisano

Pomysł na to połączenie miast fajny i fajnie pokazany. Szkoda, że sama kawiarnia potraktowana trochę na odczepnego, w sensie, że w sumie mało ją widać (nie, że jest zła). Uszko, faktycznie kiepskie. Reszta bardzo mi się podoba. Generalnie dobra robota, choć mogłoby być ciut lepiej.

Napisano
  • Autor

hehe... slynne "uszko" - no co mam poradzic ze nie potrafie modelowac bardziej skaplikowanych bryl niz torus, walec i box ;)

...a co do samej kawiarni... wnetrze jest "standardowe" bo nie o nie tu chodzilo - ma nie odwracac uwagi od pokazania glownego zalozenia "korytaza" tudziez nie mialo konkurowac z "obrazami" na scianach

@wielka siostra - no coz moge poradzic na kwadraciki i symetrie - zobaczycie - ona bedzie jeszcze kiedys trendi :D

pozdr, boba