(db) Napisano 17 Kwiecień 2005 Napisano 17 Kwiecień 2005 Jedna z mojich pierwszych prac . całą wykonana w Photoshopie. Oceńcie :)
DeeXteR Napisano 17 Kwiecień 2005 Napisano 17 Kwiecień 2005 czego to jest piskle? czaczynam sie bac :) hehe fajne ale tak jak w dowcipie -czym sie różni wróbelek? -jedną nóżke ma bardziej podobaja mi sie piórka na czubku głowy :) Pozdrawiam
pa6L0 Napisano 17 Kwiecień 2005 Napisano 17 Kwiecień 2005 piórka fajne reszta już nie..przydałby sie cień na oczach które są zasłonięte częściowo przez piórka tak samo z łapkami..z braku cienia wyglądają jak doklejone do tułowia
(db) Napisano 17 Kwiecień 2005 Autor Napisano 17 Kwiecień 2005 Wziełem sobie do serca rady, przedstawiam poprawioną wersję kurczaka :) (wszystko było rysowane myszką)
Baldack Napisano 17 Kwiecień 2005 Napisano 17 Kwiecień 2005 piór to mi nie przypomina ale jakies futro praca mila p.s jak ja bym chcial taki zaroscik:P dojrzale to piskle:P
Edi Napisano 17 Kwiecień 2005 Napisano 17 Kwiecień 2005 Hiaakie fajne tofu... słodziutki jest :) Maźnij mu troche futerka cienkim pędzlem, żeby był bardziej puszysty jeszcze. Mychą to masakra będzie, wiem, ale dla chcącego... ,nie?
Vorek Napisano 17 Kwiecień 2005 Napisano 17 Kwiecień 2005 fajny, fajny, to napewno pisklę gumowego kurczaka, jak nic :D Dziubek wygląda jak marchewka :D
Rekomendowane odpowiedzi