Napisano 17 Kwiecień 200519 l Jedna z mojich pierwszych prac . całą wykonana w Photoshopie. Oceńcie :)
Napisano 17 Kwiecień 200519 l czego to jest piskle? czaczynam sie bac :) hehe fajne ale tak jak w dowcipie -czym sie różni wróbelek? -jedną nóżke ma bardziej podobaja mi sie piórka na czubku głowy :) Pozdrawiam
Napisano 17 Kwiecień 200519 l piórka fajne reszta już nie..przydałby sie cień na oczach które są zasłonięte częściowo przez piórka tak samo z łapkami..z braku cienia wyglądają jak doklejone do tułowia
Napisano 17 Kwiecień 200519 l Autor Wziełem sobie do serca rady, przedstawiam poprawioną wersję kurczaka :) (wszystko było rysowane myszką)
Napisano 17 Kwiecień 200519 l piór to mi nie przypomina ale jakies futro praca mila p.s jak ja bym chcial taki zaroscik:P dojrzale to piskle:P
Napisano 17 Kwiecień 200519 l Hiaakie fajne tofu... słodziutki jest :) Maźnij mu troche futerka cienkim pędzlem, żeby był bardziej puszysty jeszcze. Mychą to masakra będzie, wiem, ale dla chcącego... ,nie?
Napisano 17 Kwiecień 200519 l fajny, fajny, to napewno pisklę gumowego kurczaka, jak nic :D Dziubek wygląda jak marchewka :D