Napisano 19 Kwiecień 200519 l Witam, Po tym jak lycos zamknal mi konto i przapadla masa rzeczy zaczalem robic nowa wersje swojej strony, nie mialem za wiele czasu na zrobienie tej strony ale juz nie dlugo bedzie go troche wiecej i bede mogl naniesc poprawki ktore mi mam nadzieje zaproponujecie :) ten baner to wersja testowa bo nie zdazylem zrobic nowej zanim zablokowal mi sie Flash (30 dni :( ) ** PROSZE OCENIC STRONE A NIE MOJE PRACE KTORE SIE TAM ZANJDUJA ** www.tomasztonia.prv.pl zapraszam do komentowania i doradzania...
Napisano 19 Kwiecień 200519 l Pracki same w sobie reprezentują jakiś tam poziom techniczny i koncepcyjny, strona niestety trochę mniej. Brakuje mi w rozwiązaniu graficznym i technicznym tej strony jakiegoś klucza, po którym można by dojść do wniosku, że ty, to ty. Projektanci zwykle jakoś akcentują w jakiś sposób swoją osobowość i patrzenie na świat. Jeśli traktujesz tę stronę jako narzędzie autopromocji to zmień ją jak najszybciej (pracki oczywiście zostają ;)). Masz do zaoferowania określone umiejętności, siebie, swój czas i powinieneś to sensownie "opakować". Ogólnie jak dla mnie jest zbyt ciężko, smutno i płasko. Pozdro :)
Napisano 19 Kwiecień 200519 l jak na moj gust to brakuje w niej zycia, wszystko jest w ciemnych odcieniach, nawet pracki sa przedstawione jakby przez mgle, napisy troche za brutalne, ciut mniejsze by sie zdaly. pozdro.....
Napisano 19 Kwiecień 200519 l W zupełnosci zgadzam sie z djelok`iem, stronka taka ponura i troche smutna, mglista i pochmurna. Wiecej zycia a bedzie fajnie ! pozdro :)