Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam,

Po tym jak lycos zamknal mi konto i przapadla masa rzeczy zaczalem robic nowa wersje swojej strony, nie mialem za wiele czasu na zrobienie tej strony ale juz nie dlugo bedzie go troche wiecej i bede mogl naniesc poprawki ktore mi mam nadzieje zaproponujecie :)

ten baner to wersja testowa bo nie zdazylem zrobic nowej zanim zablokowal mi sie Flash (30 dni :( )

** PROSZE OCENIC STRONE A NIE MOJE PRACE KTORE SIE TAM ZANJDUJA **

www.tomasztonia.prv.pl

zapraszam do komentowania i doradzania...

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Pracki same w sobie reprezentują jakiś tam poziom techniczny i koncepcyjny, strona niestety trochę mniej. Brakuje mi w rozwiązaniu graficznym i technicznym tej strony jakiegoś klucza, po którym można by dojść do wniosku, że ty, to ty. Projektanci zwykle jakoś akcentują w jakiś sposób swoją osobowość i patrzenie na świat.

Jeśli traktujesz tę stronę jako narzędzie autopromocji to zmień ją jak najszybciej (pracki oczywiście zostają ;)). Masz do zaoferowania określone umiejętności, siebie, swój czas i powinieneś to sensownie "opakować".

Ogólnie jak dla mnie jest zbyt ciężko, smutno i płasko.

Pozdro :)

Napisano

jak na moj gust to brakuje w niej zycia, wszystko jest w ciemnych odcieniach, nawet pracki sa przedstawione jakby przez mgle, napisy troche za brutalne, ciut mniejsze by sie zdaly.

pozdro.....

Napisano

W zupełnosci zgadzam sie z djelok`iem, stronka taka ponura i troche smutna, mglista i pochmurna. Wiecej zycia a bedzie fajnie !

pozdro :)