Chalek Napisano 19 Kwiecień 2005 Napisano 19 Kwiecień 2005 http://www.cgtalk.com/showthread.php?threadid=232119 fajne moze byc :]
Conrad Napisano 19 Kwiecień 2005 Napisano 19 Kwiecień 2005 CGWorkshops only accept students over the age of 18 years. nadaje sie.. oczy mni bolą, nie mogę sie doczytać ile oni chcą kasy.
Chalek Napisano 20 Kwiecień 2005 Autor Napisano 20 Kwiecień 2005 349$ ciekawe kiedy beda jakies kursy 3d, ciekawe, czy kiedys bedzie mnie na cos takiego stac...
DeeXteR Napisano 20 Kwiecień 2005 Napisano 20 Kwiecień 2005 Nie wiem czy to nie za duzo...wiem ...za dużo dolar spadł co prawda ale płacenie 1000 zł za kurs online to dla mnie za duzio Już lepszym pomysłem jest oglądanie dividików z http://www.thegnomonworkshop.com/ Mam jakies 4 rayana churcha ten kolo "renderuje" w painterze ;) i mozna sie naprawde wiele z tego naumieć... Wyglada to tak ze zaczyna sie filmik pokazuja twarz instruktora...przedstawia sie ...mowi o czym bedzie lekcja... a ty sie tylko wlampiasz ślepkami w jego tablet wielkości stołu :D Mam jeszcze kilka innych nie pamietam nazwisk...bo przerwałem ogladanie pokazuja tylko jak rysowac samochodziki w perspektywie.... pierwsze kilka bloków ...wyznaczanie środków...dzielenia na odcinki ... etc. architektoniczy styl Pozdrawiam
SansSerif Napisano 20 Kwiecień 2005 Napisano 20 Kwiecień 2005 DeeXteR a ile wydales na dvd gnomona? :]
DeeXteR Napisano 20 Kwiecień 2005 Napisano 20 Kwiecień 2005 powiedzmy ze mam tylko kopie zapasowe ...a oryginały zgubiłem :/
Chalek Napisano 20 Kwiecień 2005 Autor Napisano 20 Kwiecień 2005 mysle, ze jak na zachodnie standardy cenowe, to nie jest tak drogo, zwlaszcza, ze mozna w sumie pobierac lekcje bezposrednio u najlepszych gosci. Gdybym mial na to kase i troche wiecej czasu to chetnie bym cos na cos takiego wydal 350$. Moze kiedys...
Rekomendowane odpowiedzi