Napisano 19 Kwiecień 200519 l Dlacze rhino jest taki niestabilny (ciągłe zwieszki, niespodziewane zamykanie sie)?
Napisano 19 Kwiecień 200519 l uzywam rhino juz jakis czas, ale ani razu mi sie nie zawiesil ani nie zamkna
Napisano 19 Kwiecień 200519 l kuba333 musisz miec cos ladnie powalonego w kompie czy systemie bo rhino to chyba najstabilniejszy programik jaki znam potrafi nawet poinformowac o utracie stabilnosci z prosba o zrestartowanie systemu,kazde dlugo trwajace polecenie mozna poprostu anulowac przez ESC gdyby taki byl kazdy soft to by bylo pieknie
Napisano 19 Kwiecień 200519 l Autor procesor raczej nie...bo już by się przegrzewał podczas renderów, pamięć na pewno nie, a sstem reinstalowałem 5 dni temu....
Napisano 19 Kwiecień 200519 l Wiesz co ja tez uzywam Rhino a while:) i mi sie nie wiesza... o przepraszam wiesza mi sie ale tylko w tedy kiedy z rozpoczetym obiektem w scenie chce zmienic units... lub cos z wyswietlaniem OpenGL...ale tak jest ok;)
Napisano 20 Kwiecień 200519 l popracuj troche w rhino a jak sie wysypie to sprawdz temperature procka, mi sie jeszcze ani razu nie zamkną
Napisano 20 Kwiecień 200519 l Autor W sumie to teraz rhino mi sie sam nie zamyka, ale wyświetla się, że wykonał nieprawidłową operację i zostanie zamknięty. Z maxem na hi-poly nie było żadnych problemów, węc czemu ma się przegrzewać??
Napisano 20 Kwiecień 200519 l najwidoczniej to tylko twoj odosobniony przypadek. cos sie pewnie popsulo ;) wczesniejsze wersje faktycznie sie wieszaly ale v3 jest super stabilne. odinstaluj i zainstaluj ponownie rhino i zaaplikuj najnowszy service release.
Napisano 20 Kwiecień 200519 l Autor No właśnie, ten najnowszy service pack może pomóc? P.S. Dokładniej: Gdy modeluję spline'y i chcę wybrać coś menu, które się pojawia np. po wpisaniu 'arc' to program nie reaguje i muszę go "ręcznie" zamykać. P.S. 2 Czy może się zdarzyć, że mam wadliwą wersję Rhino?
Napisano 21 Kwiecień 200519 l Co do wadliwej wersji rhino..to raczej nie, jak masz darmowa wersje, albo kupiles to napewno nie jest ona wadliwa (wszyscy sciagaja to samo, z tego samego servera). Chyba ze masz jakas zCrackowana, to w tedy moze sie psuc (moze zly crack albo cos). Co do sevice packa to nie wiem, mozesz sprobowac, ja go nie instalowalem i wszystko dziala...
Napisano 21 Kwiecień 200519 l Autor Problem już chyba rozwiązałem, przeinstalowałem i sie nie wiesza!Yeee..ha!