kali Napisano 20 Kwiecień 2005 Napisano 20 Kwiecień 2005 Referka z sieci, Painter IX, tablecik i początków po długiej przerwie ciąg dalszy...
(db) Napisano 20 Kwiecień 2005 Napisano 20 Kwiecień 2005 podoba mi się tylko bys mógł poprawić tą linię morza bo faktycznie się troche zlewa.
Baldack Napisano 20 Kwiecień 2005 Napisano 20 Kwiecień 2005 a gdzie wy ja widzicie wogoole?? praca ma klime ale te lódki to sa otoczone ze wszystkich stron przez wode:P
Siegmar Napisano 20 Kwiecień 2005 Napisano 20 Kwiecień 2005 perspektywa wskazuje na to ze powinnismy widziec line horyzontu ... ale tutaj jest to jak najbardziej zbedne ...
Vorek Napisano 20 Kwiecień 2005 Napisano 20 Kwiecień 2005 mniejsza o sprawy techniczne, bodoba mi się plastycznie, piękne kolory :)
Ania Napisano 22 Kwiecień 2005 Napisano 22 Kwiecień 2005 bardzo ladny klimat, kolory. troche ten horyzont popraw jak mowili, i przesunelabym jedna z lewych lodek, zeby maszt dolnej nie nachodzil na maszt gornej.
DeeXteR Napisano 24 Kwiecień 2005 Napisano 24 Kwiecień 2005 plastycznie wyglada super ...ale kurde tam żywioł szaleje nie ten co trzeba...ropa z tankowca sie zapaliła? Jakbym referke zobaczył to bym sie kapnął o co chodzi albo to zachód słońca...albo niezły pożar ropy xD oba mi sie podobają :D Pozdrawiam
kali Napisano 24 Kwiecień 2005 Autor Napisano 24 Kwiecień 2005 dzięki za uwagi. Z całą pewnością nie jest to pożar :) jeśli chodzi o referkę, to wolę jej nie pokazywać, najczęściej gdy ktoś widzi referkę zaczynają się wywody, że inaczej to, albo to (co strasznie mnie denerwuje ;). jeśli chodzi o horyzont, zdania są podzielone, nie tylko na forum. Zostawię to jak jest. pracka i tak miała służyć celom edukacyjnym. Wrzucam jeszcze jeden rysuneczek. Był kiedyś na tym forum, ale gdzies przepadł. Mam nadzieję, że z czasem będzie ich więcej i coraz lepsze.
Rekomendowane odpowiedzi