loosiu Napisano 23 Kwiecień 2005 Share Napisano 23 Kwiecień 2005 Siema;) uff dawno nic nie zrobiłe(szkoła:/ i treningi) kurde naszło mnie na zrobienie wielkiego działa:) może ktoś mi poradzi co zrobić żeby to wyglądało lepiej?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 23 Kwiecień 2005 Share Napisano 23 Kwiecień 2005 o wieeeeeeeeele grubszaa lufa no i wyeliminuj tą czerń ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 23 Kwiecień 2005 Share Napisano 23 Kwiecień 2005 malo widac z tegoo dziala, przez te cienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiold Napisano 23 Kwiecień 2005 Share Napisano 23 Kwiecień 2005 wrrrr...wszycy ostatnio zapominaja o przezroczystości cieni...a tak poza tym użyja jakiegoś rendera lepszego od standardowego maxowego, czy to naprawde takie trudne? troche więcej sczegółów i zrób coś z zetknięciem wody z niebem...tak żeby dalszy plan się rozmywał. aha i korozje na skale robi się jako texture...a nie inny obiekt przenikający przez drugi... sorki, że tak po tobie jade ale mnie sprowokowałeś tym, że nie chciało ci się cieni zrobić przezroczystych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
STANEK Napisano 23 Kwiecień 2005 Share Napisano 23 Kwiecień 2005 No i pokombinuj z materiałem skały :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRiPi Napisano 23 Kwiecień 2005 Share Napisano 23 Kwiecień 2005 a tak na dokladke zrob cos z woda - wyglada ze jest tylko dookola skaly, a dalej nie ma nic. a i niebo! bo takich chmur nad powierzchnia wody to nie widzialem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 23 Kwiecień 2005 Share Napisano 23 Kwiecień 2005 tam w oddali woda i chmury wygladaja bardziej jak parujace piaski sahary :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi