Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich ! Ostatnio sie strasznie zaniedbalem i nic nie robilem ale mam juz to za soba i zrobilem taka mala wizke pokoiku ktory zobaczylem w jakiejs babskiej gazecie :] Moze pracka nie jest rewelacyjna ale wezcie po uwage ze to moja pierwsza wizka wiec badzcie tolerancyjni ! Co do pracki to w 80% jest taka sama jak na zdjatku z gazetki wiec oceniajac bardziej patrzcie na nia pod wzgledem technicznym :]

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 1,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

niby dobrze, ale czegos tu brakuje. te pólki po lewej dziwnie swiecą sie w środku. w czym renderowałeś?

Napisano
  • Autor

No tak troszke to swiatlo jest zbyt mocno odbite no ale nie wiem do konca czym to jest spowodowane :] ! A renderowalem FinalRenderem !

Napisano

Fajny pokoik. A z kąd masz finala bo ja szukałem w necie i nigdzie go sciagnac nie moge :(

Napisano
  • Autor

No diva wyszla gdzies :] Pewnie sie poopalac skoro takie slonce na zewnacz !

JunioR - Trza sobie jakos radzic wiec mozesz albo kupic (trailerow nie widzialem) albo sciagnac jakims programem p2p ale pamietaj to jest nielegalne :]:]:]

Napisano

Pokoj jak z Bolka i Lolka, kolory hmm bym dostal bulu glowy po paru minutach tam siedzenia, albo by mi oczy wyjaralo od tego kontrastu.

Napisano
  • Autor

Hmm jak z bolka i lolka ?? Chyba nie za bardzo pamietasz jaki oni mieli pokoj :] A co do kolorow to raczej sa ok tylko padajace tam swiatlo jest bardzo intensywne i sloneczne a poza tym wcale nie musisz tam siedziec :]

Napisano
  • Autor

Co do natezenia swiatla to tak mialo byc ale jeszcze daje tu drugi renderek tylko ze wyszly jakies bledy na oknach i go zaniechalem a poza tym ten poprzedni jest cieplejszy i weselszy !

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.