BigBird Napisano 23 Kwiecień 2005 Napisano 23 Kwiecień 2005 Witam wszystkich ! Ostatnio sie strasznie zaniedbalem i nic nie robilem ale mam juz to za soba i zrobilem taka mala wizke pokoiku ktory zobaczylem w jakiejs babskiej gazecie :] Moze pracka nie jest rewelacyjna ale wezcie po uwage ze to moja pierwsza wizka wiec badzcie tolerancyjni ! Co do pracki to w 80% jest taka sama jak na zdjatku z gazetki wiec oceniajac bardziej patrzcie na nia pod wzgledem technicznym :]
mentaller Napisano 23 Kwiecień 2005 Napisano 23 Kwiecień 2005 niby dobrze, ale czegos tu brakuje. te pólki po lewej dziwnie swiecą sie w środku. w czym renderowałeś?
BigBird Napisano 23 Kwiecień 2005 Autor Napisano 23 Kwiecień 2005 No tak troszke to swiatlo jest zbyt mocno odbite no ale nie wiem do konca czym to jest spowodowane :] ! A renderowalem FinalRenderem !
JunioR Napisano 23 Kwiecień 2005 Napisano 23 Kwiecień 2005 Fajny pokoik. A z kąd masz finala bo ja szukałem w necie i nigdzie go sciagnac nie moge :(
BigBird Napisano 23 Kwiecień 2005 Autor Napisano 23 Kwiecień 2005 No diva wyszla gdzies :] Pewnie sie poopalac skoro takie slonce na zewnacz ! JunioR - Trza sobie jakos radzic wiec mozesz albo kupic (trailerow nie widzialem) albo sciagnac jakims programem p2p ale pamietaj to jest nielegalne :]:]:]
Morph0001 Napisano 24 Kwiecień 2005 Napisano 24 Kwiecień 2005 Pokoj jak z Bolka i Lolka, kolory hmm bym dostal bulu glowy po paru minutach tam siedzenia, albo by mi oczy wyjaralo od tego kontrastu.
BigBird Napisano 24 Kwiecień 2005 Autor Napisano 24 Kwiecień 2005 Hmm jak z bolka i lolka ?? Chyba nie za bardzo pamietasz jaki oni mieli pokoj :] A co do kolorow to raczej sa ok tylko padajace tam swiatlo jest bardzo intensywne i sloneczne a poza tym wcale nie musisz tam siedziec :]
El Wieczor Napisano 24 Kwiecień 2005 Napisano 24 Kwiecień 2005 A spróbuj zmiejszyć Color Bleeding do 50% i zarzuć rendera dla porównania ;)
BigBird Napisano 24 Kwiecień 2005 Autor Napisano 24 Kwiecień 2005 Co do natezenia swiatla to tak mialo byc ale jeszcze daje tu drugi renderek tylko ze wyszly jakies bledy na oknach i go zaniechalem a poza tym ten poprzedni jest cieplejszy i weselszy !
Rekomendowane odpowiedzi