Napisano 23 Kwiecień 200519 l witam, po mojej dosc dlugiej zabawie w maxie postanowilem pobawic sie maja ( juz 2 podejscie:P), wczesniej dosc szybko sie zniechecilem ale teraz na spokojnie sobie "potrenowalem" interface i jestem bardzo zadowolony ;):P mam teraz takei pytanie co jest lepsze MJ Poly Tools czy jakis koshigaya ?:P ------------------------------- edit------------------------- acha,jeszcze jedno jak moge podpiac wiatr do czasteczek? ( ale nie tak ze najpierw zaznaczam particle i tworze wiatr, tylko tworze czasteczki i wiatr osobno i teraz cche podpiac jedno do drugiego:)) dzieki za pomoc, pozdrawiam!
Napisano 26 Kwiecień 200519 l Co do przylaczania pol silowych - jesli masz juz gotowe czasteczki i wiatr otworz window/relationships editors/dynamics relationships, kliknij na czasteczki i w okienku ktore sie pojawi wybierz pole ktore chcesz przylaczyc/odlaczyc. Prosty przyklad jest w zalaczniku. pozdr.
Napisano 26 Kwiecień 200519 l Na poczatek poznac interface to koniecznosc, polecam Gnomon Introduction To Maya.