Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam,

Jestem nowy na forum wiec na poczatku przywitac bym sie chciał. Zatem: Siemka.

Otoż w maxie siedze od niedawna co z reszta widac, jednakze pragnalbym skonczyc to co zaczalem. Model jeskt wg mnie kompletny(jednak otwarty jestem na konstruktywna kryteke), jednak nie mam bladego pojecia o texturowaniu, tzn moze mam takie podstawowe ale kompletnie mi to nie wycodzi :( Wiec prosibym Was o pomoc.

PS jak byscie mogli to piszczie tak w miare prosto bo podejrzewam ze sie moge pogubic ... :/

Pozdrawiam,

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 1,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

GRiPi: Hmmm nie licze dokładnie ale moze jakieś 2-3 miesiące tak się przykładam a czesniej moze miesiac moze ale nic mi nie wychodziło i ze tak powiem odłożyłem to na półke [nie umiałem zrobic nawet prostej fajeczki z tutoriala ;) ]

Slayer2004: no własnie w tym ból, nie potrafie texturować, moje textury wyglądają tragicznie :(. Mam pytanie odnośnie siatki: czy mam wstawić siatke bez meshsmootha czy taką jak jest trylko bez textur ???

Napisano

Po co ci podwojny post ;C? Zmien temat.

Co do modelu - nawet dobry. Naloz materialy, to pogadamy. Peace xP

Napisano

ZMIEŃ TEMAT NA OBIEKT 3D: LATAJĄCA VAŁKA

roli masz ten sam problem co ja z tym teksturowaniem

skasuj tego jednego posta

Napisano

najlepiej jest jak wrzucisz obie :P i nie wrzucaj tylko rendera z wirem :P

Napisano
  • Autor

:| Sorki ale nie łapie się w tym forum, i nie wiem jak usunąć tego drugiego posta :/ który niechcąco mie się wstawił drugi raz :/ Renderki wstawie jak tylko mi sie net naprawi...

Napisano
  • Autor

No ok jakoś się połapałem ;)

wrzucam moje mizerne próby texturowanaia:/

Mostek i klucze w iare wyszły bo używałem tutoriali daniela bucka odnosnie chromu ale wg mnie reszta jest koszmarna więc prosze o jakąś pomoc

Pozdroofka