Napisano 23 Kwiecień 200520 l Witam, Jestem nowy na forum wiec na poczatku przywitac bym sie chciał. Zatem: Siemka. Otoż w maxie siedze od niedawna co z reszta widac, jednakze pragnalbym skonczyc to co zaczalem. Model jeskt wg mnie kompletny(jednak otwarty jestem na konstruktywna kryteke), jednak nie mam bladego pojecia o texturowaniu, tzn moze mam takie podstawowe ale kompletnie mi to nie wycodzi :( Wiec prosibym Was o pomoc. PS jak byscie mogli to piszczie tak w miare prosto bo podejrzewam ze sie moge pogubic ... :/ Pozdrawiam,
Napisano 23 Kwiecień 200520 l Model jest wykonany poprawnie. Daj może sitkę. Teraz tylko otexturuj i będzie (git)ara :)
Napisano 23 Kwiecień 200520 l Autor GRiPi: Hmmm nie licze dokładnie ale moze jakieś 2-3 miesiące tak się przykładam a czesniej moze miesiac moze ale nic mi nie wychodziło i ze tak powiem odłożyłem to na półke [nie umiałem zrobic nawet prostej fajeczki z tutoriala ;) ] Slayer2004: no własnie w tym ból, nie potrafie texturować, moje textury wyglądają tragicznie :(. Mam pytanie odnośnie siatki: czy mam wstawić siatke bez meshsmootha czy taką jak jest trylko bez textur ???
Napisano 24 Kwiecień 200520 l Po co ci podwojny post ;C? Zmien temat. Co do modelu - nawet dobry. Naloz materialy, to pogadamy. Peace xP
Napisano 24 Kwiecień 200520 l ZMIEŃ TEMAT NA OBIEKT 3D: LATAJĄCA VAŁKA roli masz ten sam problem co ja z tym teksturowaniem skasuj tego jednego posta
Napisano 24 Kwiecień 200520 l najlepiej jest jak wrzucisz obie :P i nie wrzucaj tylko rendera z wirem :P
Napisano 25 Kwiecień 200520 l Autor :| Sorki ale nie łapie się w tym forum, i nie wiem jak usunąć tego drugiego posta :/ który niechcąco mie się wstawił drugi raz :/ Renderki wstawie jak tylko mi sie net naprawi...
Napisano 26 Kwiecień 200520 l Autor No ok jakoś się połapałem ;) wrzucam moje mizerne próby texturowanaia:/ Mostek i klucze w iare wyszły bo używałem tutoriali daniela bucka odnosnie chromu ale wg mnie reszta jest koszmarna więc prosze o jakąś pomoc Pozdroofka