Skocz do zawartości

Obiekt 3D: Nokia 3650 (NURBS) [PRZENIESIONE DO MINI-BITWA]

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak powiedzialem tak zrobile:) z dedykacja Dla RA:) widze juz pare niedorobek ale coz... nic nie jest doskonale:) mam nadzieje ze skoncze ja...:)

POZDRAWIAM

Nokia.JPG

• Odpowiedzi 14
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

Marvey u mnie na referencjach sie zweza...ale minimalnie...zreszta swoje robi perspektywa:)

Niestety dzis chyba juz nie bedzie updata bo mam prace do napisania;/

Napisano

LOL... Jestem czujas inspiracja. ;) Zawstydzasz mnie. :D

Narazie ladnie... wypowiem sie jak bedzie wiecej. ;)

A skad masz referki? Bo moze ja mam lepsze to bym ci podeslal...

pozdrawiam

Napisano

Pozstanowile zrobic te Nokie bardziej szczegolowo... nie to zeby mi sie zapalila lampka rywalizacji:P ale jednego jestem prawie pewien ze bez waszej pomocy tego nie otexturuje:)

Mam nadzieje ze teraz bardziej sie wam podoba:) troszke ja zwezylem na wysokosc:) i przylozylem sie do wyswietlacza:P

POZDRAWIAM:)

nokia1.jpg

nokia2.jpg

Napisano

Ruchomy jog jest troche inny w rzeczywistosci. Te zaokraglenie w srodku jest tylko na krawedziach, a u ciebie jest calosc wklesla. Obrazek wszystko wyjasnia.

Mamy te same referki. :)

A zmieniales skale niektorych rzutow, bo one nieodpowiadaja sobie nawzajem.

3650detail03.jpg

Napisano

hindus to dobrze ze nie jest "grUby" bo to juz byloby nie dobrze;) a tak na serio to nie wiem czy wyjdzie mi ten model wiec minibitwa... hmm co myslisz RA?:) A to jest BARDZO maly...ale to maly update:)

POZDRAWIAM

nokia3.jpg

Napisano

hmmm... bitwa. Biorac pod uwage to, ze dotad nikt (chyba) zadnej mini bitwy nieukonczyl i (chyba) nikt nas nie pobije jezeli nie zrobimy inaczej to bitwa moze byc. :D

Ha! Widze, ze filleta jednak poprawiles. ;)

Napisano

To ja sie zgadzam na bitwe ale z gory uprzedzam ze w tygodniu nie bedzie updatow bo na uczelni jest ciezki okres:P a z modelingiem jeszcze sie moge zmierzyc z Toba RA ale z texturowaniem to watpie bo nie wiem jak z czym sie je:)

POZDRAWIAM

Napisano
z modelingiem jeszcze sie moge zmierzyc z Toba RA ale z texturowaniem to watpie bo nie wiem jak z czym sie je:)

POZDRAWIAM

Witaj w klubie. :P

To ktory z nas zaklada watek w mini bitwie? :)