Napisano 24 Kwiecień 200519 l Jak powiedzialem tak zrobile:) z dedykacja Dla RA:) widze juz pare niedorobek ale coz... nic nie jest doskonale:) mam nadzieje ze skoncze ja...:) POZDRAWIAM
Napisano 24 Kwiecień 200519 l chłopaki może zrobimy mini-bitwe?? ten telefon nie zwęża się tak u góry powodzenia życze obydwu
Napisano 24 Kwiecień 200519 l Autor Marvey u mnie na referencjach sie zweza...ale minimalnie...zreszta swoje robi perspektywa:) Niestety dzis chyba juz nie bedzie updata bo mam prace do napisania;/
Napisano 24 Kwiecień 200519 l LOL... Jestem czujas inspiracja. ;) Zawstydzasz mnie. :D Narazie ladnie... wypowiem sie jak bedzie wiecej. ;) A skad masz referki? Bo moze ja mam lepsze to bym ci podeslal... pozdrawiam
Napisano 24 Kwiecień 200519 l Autor Pozstanowile zrobic te Nokie bardziej szczegolowo... nie to zeby mi sie zapalila lampka rywalizacji:P ale jednego jestem prawie pewien ze bez waszej pomocy tego nie otexturuje:) Mam nadzieje ze teraz bardziej sie wam podoba:) troszke ja zwezylem na wysokosc:) i przylozylem sie do wyswietlacza:P POZDRAWIAM:)
Napisano 24 Kwiecień 200519 l Autor RA--> referki mam stad:) http://www.mobile-review.com/review/image/nokia/3650/pic1.jpg
Napisano 24 Kwiecień 200519 l Ruchomy jog jest troche inny w rzeczywistosci. Te zaokraglenie w srodku jest tylko na krawedziach, a u ciebie jest calosc wklesla. Obrazek wszystko wyjasnia. Mamy te same referki. :) A zmieniales skale niektorych rzutow, bo one nieodpowiadaja sobie nawzajem.
Napisano 24 Kwiecień 200519 l Autor Oj co sie bedziemy czepiac szczegolow:P zobaczymy jak to wszystko wyjdzie:) i nie robie az tak dokladnie;P
Napisano 24 Kwiecień 200519 l Autor hindus to dobrze ze nie jest "grUby" bo to juz byloby nie dobrze;) a tak na serio to nie wiem czy wyjdzie mi ten model wiec minibitwa... hmm co myslisz RA?:) A to jest BARDZO maly...ale to maly update:) POZDRAWIAM
Napisano 24 Kwiecień 200519 l hmmm... bitwa. Biorac pod uwage to, ze dotad nikt (chyba) zadnej mini bitwy nieukonczyl i (chyba) nikt nas nie pobije jezeli nie zrobimy inaczej to bitwa moze byc. :D Ha! Widze, ze filleta jednak poprawiles. ;)
Napisano 25 Kwiecień 200519 l Autor To ja sie zgadzam na bitwe ale z gory uprzedzam ze w tygodniu nie bedzie updatow bo na uczelni jest ciezki okres:P a z modelingiem jeszcze sie moge zmierzyc z Toba RA ale z texturowaniem to watpie bo nie wiem jak z czym sie je:) POZDRAWIAM
Napisano 25 Kwiecień 200519 l z modelingiem jeszcze sie moge zmierzyc z Toba RA ale z texturowaniem to watpie bo nie wiem jak z czym sie je:) POZDRAWIAM Witaj w klubie. :P To ktory z nas zaklada watek w mini bitwie? :)