Hindus Napisano 24 Kwiecień 2005 Share Napisano 24 Kwiecień 2005 wiem żę troche bugów ale sie poprawi - co myślicie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 24 Kwiecień 2005 Share Napisano 24 Kwiecień 2005 przedewszystkim - dostosuj dokladniej ksztalty do printow, zeby bylo widac ze to a3 :> wtedy bedzie mozna dalej rozmawaic aha i chyba czytelniej by bylo jakbys dawal bez lakieru :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRiPi Napisano 24 Kwiecień 2005 Share Napisano 24 Kwiecień 2005 nawet ladnie, pokaz siatke. a co do bugow - wlot z przodu w rzeczywistosci tez faluje?? no i zdjecia jakies by sie przydaly oryginalu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamillM Napisano 24 Kwiecień 2005 Share Napisano 24 Kwiecień 2005 Na razie zbytnio nie przypomina to A3 ;) Następnym razem daj render z innego punktu widzenia, bo tak ciężko się połapać ;) A wogóle to wygląda jakbyś miał rozciągnięty boczny szkic, i przez to takie zniekształcenia, ale mogę się mylić... Pozdro i powodzenia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 24 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 24 Kwiecień 2005 Share Napisano 24 Kwiecień 2005 robisz go na podstawie tutka?? siatka ladna oszczedna az za bardzo!! ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 24 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2005 nielot : nie.... dostałem link ale mi niedziła :( mam od kumpla cześć o modelowaniu tyłu robieniu drzwi ale jeszcze niedoszłem do tego i raczej nie skorzystam bo siatke sie gmatwa powoli - ale pewno obejrze do końca ;) btw moze ktos dac namiary na te tutki ale działające ?? albo wrzucic na ftp'a ?? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamillM Napisano 25 Kwiecień 2005 Share Napisano 25 Kwiecień 2005 Siatka jako tako wygląda, ale najgorzej z odwzrowaniem modelu do oryginału :\ Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przepity Napisano 25 Kwiecień 2005 Share Napisano 25 Kwiecień 2005 btw moze ktos dac namiary na te tutki ale działające ?? albo wrzucic na ftp'a ?? ;) ja mam wszystkie ale nie mam ftpa, chyba ze przez tego 2mail costam wyslac :) daj znac jak nigdzie indziej nie znajdziesz to cos wykombinujemy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamillM Napisano 25 Kwiecień 2005 Share Napisano 25 Kwiecień 2005 Proszem bardzo: LINK ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi