Gość BączAs Napisano 24 Kwiecień 2005 Napisano 24 Kwiecień 2005 Mam problem z wykonaniem przycisku w imageready, chce zrobic taki efekt że po najechaniu na jakies wyznaczone pole on zmieni kolor. Wiem ze to polega na podmianie grafiki i jakiegoś skryptu. Zna go ktos?? I jeszcze jedno nie moge znaleźć skryptu, ktory powoduje przewijanie sie tekstu (np. z dołu do góry) a po najechaniu na tekst ten się zatrzymuje. Prosze o szybką pomoc!!
SansSerif Napisano 24 Kwiecień 2005 Napisano 24 Kwiecień 2005 http://www.google.pl/search?hl=pl&q=imageready+rollover+tutorial&btnG=Szukaj+w+Google&lr=
Gość BączAs Napisano 24 Kwiecień 2005 Napisano 24 Kwiecień 2005 no tak tylko ze ja to po polsku bym otrzebował bo po angielsku to tak pisza że ja nic nie teges, bo na tamtych to ja bylem.. Ale i tak dzieki wogule.
polka dot Napisano 24 Kwiecień 2005 Napisano 24 Kwiecień 2005 robisz na jednym slice-u rollover state i jak chcesz zeby tylko zmienilo kolor to klikasz prawym na warstwe wybierasz style i color overlay
Rekomendowane odpowiedzi