matrox Napisano 25 Kwiecień 2005 Napisano 25 Kwiecień 2005 Witam, przedstawiam Wam jedną z moich pierwszych "poważnych" prac wykonaną w 3ds 6. W tworzeniu 3d mam bardzo znikome doświadczenie - właściwie to są moje początki - więc efekty są jakie są. Scena została wyrenderowana standardowym scanlinem z użyciem kilku świateł omni. Tworzyłem ją... bardzo długo, gdyż jak już wspomniałem dopiero zaczynam i wszystkiego ucze się na bierząco przy tworzeniu. A testy renderowania na duronie 1G pochłaniają trochę czasu ;)
arev Napisano 25 Kwiecień 2005 Napisano 25 Kwiecień 2005 witam :) ladny material na obudowie, modelik ok, natomiast przydaloby sie troszke wiecej konsekwencji w kwestii swiatel - oczywiscie fajnie ze jest wiecej niz jedno, ale za bardzo widac to, ze obudowa oswietlana jest jednym, galki - drugim, nozki jeszcze innym... te ostatnie wlasnie nienaturalnie mocno odbijaja. a wogole to pracka bardzo pozytywna ;)
Pawelkos Napisano 25 Kwiecień 2005 Napisano 25 Kwiecień 2005 calosc ladnie sie prezentuje, material i model calkiem spoko tylko gdybys uzyl innego rendera to juz byloby cool pozdro
Rekomendowane odpowiedzi