Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich. Przychodze do Was z prosba o pomoc.

Aktualnie koncze licencjat z informatyki na Uniwersytecie Slaskim w Katowicach. Przede mna 1,5 miesiaca czasu na napisanie pracy dyplomowej ktorej tematem bedzie komputerowa wizualizacja przestrzeni. Z czescia praktyczna mysle ze nie bede mial problemow - bedzie to 30m2 mieszkanie na poddaszu jednej kamienicy w centrum Kato ktore wspolnie z wlascicielem zamiezam "odremontowac".

Wiekszy problem mysle sprawi mi napisanie czesci teoretycznej. Powracajac do mojej prosby -> czy znacie ciekawe miejsca w necie badz macie dostep do materialow ktore w sposob techniczny podejda do tematu wizualizacji? Jakiekolwiek podpowiedzi, sugestie przyjme z otwartymi rekami.

Prog jakiego bede uzywal to Max renderer vray.

Z gory dzieki za pomoc.

pozdrawiam

rzuq

• Odpowiedzi 2
  • Wyświetleń 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

wiesz kurt z wlasnego doswiadczenia moge powiedziec, ze czesc teoretyczna liczy sie.

wiadomo w zyciu pewnie mniej, ale na studiach owszem. i nie wystarczy oddanie super wizualizacji jesli nie bedzie ona uzupelniona dobra praca teoretyczna.

a tutoriali z zakresu praktyki jest faktycznie cala masa. gorzej ze znalezieniem materialow teoretycznych.

wiem o co chodzi rzuqowi, bo sama wlasnie przez to przechodze.na szczescie juz koncze.

rzuq, wyslalam ci pm.mam nadzieje,ze to cos pomoze :)

pozdrawiam