Jump to content

Featured Replies

Posted

Kiedz daje authorize product i daje next wyskakuje mi blad skryptu programu internet explorer wciskam caly czas tak i nastepnie wyskakuje ramka i wybieram register and authorize i znow blad skryptu programu internet explorer i nic nie moge jak mam go zarejestrowac??

• Replies 21
  • Views 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

tez to mialem, a potem samo zniknelo nie mam zielonego pojecia czym to bylo powodowane, ale lacze sie z toba w bolu :)

• Author

bo obecnie nie uzywam przegladarki explorera a mozilla firefox, no ale rejestrowalem autocada 2005 Pl i normalnie wszystko bylo:) , a co sie dzieje jesli minie te 30 dni i ja nie zarejestruje ??

no wlasnie nie wiem co sie stalo ze zaczelo dzialac :( a po 30 dniach nie bedziesz mogl uruchomic programu poprostu

Musisz mieć zainstalowany nowy service pack po prostu miałem to ale po instalacji service packa 1 lub dwójk wszystko grało :Di

• Author

A jak mi sie skonczy te 30 dni to wtedy dam formata i zainstaluje od poczatku ? i bede mial kolejne 30 dni i moze wtedy mi zadziala zarejestrowanie??

jak masz w XPku w profilu swoim polskie litery to nie przejdzie wtedy zaloz drugi profil bez polskich liter i na tamtym autoryzuj

Dziwne... u mnie w wersji z polskimi znakami nie było najmniejszych problemów.

no taki profile ze jak wchodzisz do katalogu c:/Documents and Settings/... i tu nazwa twojego profilu z prawdopodobnie polskimi znakami ...

• Author

RK autocada 2005 normalnie rejestrowalem a tu w 3ds max taki dziwny problem

• Author

To chyba to?

"If you get a license error (I think it was 1.1.20) - no panic!

I got it, I solved it using google and finding a similar problem with autocad:

1. search in /windows for a file called CdaC14BA.dll

2. rename or delete that file, uninstall max6 and install it again."