Napisano 27 Kwiecień 200519 l Kiedz daje authorize product i daje next wyskakuje mi blad skryptu programu internet explorer wciskam caly czas tak i nastepnie wyskakuje ramka i wybieram register and authorize i znow blad skryptu programu internet explorer i nic nie moge jak mam go zarejestrowac??
Napisano 27 Kwiecień 200519 l tez to mialem, a potem samo zniknelo nie mam zielonego pojecia czym to bylo powodowane, ale lacze sie z toba w bolu :)
Napisano 27 Kwiecień 200519 l Autor bo obecnie nie uzywam przegladarki explorera a mozilla firefox, no ale rejestrowalem autocada 2005 Pl i normalnie wszystko bylo:) , a co sie dzieje jesli minie te 30 dni i ja nie zarejestruje ??
Napisano 27 Kwiecień 200519 l no wlasnie nie wiem co sie stalo ze zaczelo dzialac :( a po 30 dniach nie bedziesz mogl uruchomic programu poprostu
Napisano 27 Kwiecień 200519 l Musisz mieć zainstalowany nowy service pack po prostu miałem to ale po instalacji service packa 1 lub dwójk wszystko grało :Di
Napisano 27 Kwiecień 200519 l Autor heh tak sie tylko spytalem dla pewnosci zeby czegos nie skopac :)
Napisano 28 Kwiecień 200519 l Autor A jak mi sie skonczy te 30 dni to wtedy dam formata i zainstaluje od poczatku ? i bede mial kolejne 30 dni i moze wtedy mi zadziala zarejestrowanie??
Napisano 28 Kwiecień 200519 l jak masz w XPku w profilu swoim polskie litery to nie przejdzie wtedy zaloz drugi profil bez polskich liter i na tamtym autoryzuj
Napisano 28 Kwiecień 200519 l Dziwne... u mnie w wersji z polskimi znakami nie było najmniejszych problemów.
Napisano 28 Kwiecień 200519 l no taki profile ze jak wchodzisz do katalogu c:/Documents and Settings/... i tu nazwa twojego profilu z prawdopodobnie polskimi znakami ...
Napisano 28 Kwiecień 200519 l Autor RK autocada 2005 normalnie rejestrowalem a tu w 3ds max taki dziwny problem
Napisano 28 Kwiecień 200519 l Autor To chyba to? "If you get a license error (I think it was 1.1.20) - no panic! I got it, I solved it using google and finding a similar problem with autocad: 1. search in /windows for a file called CdaC14BA.dll 2. rename or delete that file, uninstall max6 and install it again."