bukovsky Posted April 29, 2005 Posted April 29, 2005 Witam, nadszedł w moim życiu taki moment, że wypada wybrać jeden, max. dwa renderery i się w nich specjalizować. Jakie renderery polecacie ? Dodam, że zastosowanie ma być dość wszechstronne, od realistycznych wizualizacji produktów, przez architekturę, a na rzeczach typu fantasy albo ilustracja na potrzeby nauki i techniki skończywszy. Z góry dzięki za każdą przydatną informację. Pozdro W
JunioR Posted April 29, 2005 Posted April 29, 2005 Oj wiele juz było takich pytań na forum. Ja polecam Vray`a do Viz itp.
hcpiter Posted April 29, 2005 Posted April 29, 2005 Jezeli o mnie chodzi to V-ray, Brasil, no i teraz modny maxwell render do vizki.
bukovsky Posted April 29, 2005 Author Posted April 29, 2005 Problem w tym, że muszę się zdecydować na jeden, a w ekstremalnym przypadku dwa rendery. Najlepiej by było jeden do tych wszystkich zastosowań. thx
hcpiter Posted April 29, 2005 Posted April 29, 2005 A wiec ja polecam V-ray`a, ale to tylko moje zdanie.
bukovsky Posted April 29, 2005 Author Posted April 29, 2005 Zdecyduję się chyba na VRay-a (jako główny) i w miarę możliwości czasowych finalRender. Zawsze przecierz jest Photoshop, jak coś nie błyszczy się tak jak powinno to można domalować :D Pozdro
Recommended Posts