rafal111 Napisano 2 Maj 2005 Napisano 2 Maj 2005 Witam.Wiem ,ze problem byl juz poruszany ,ale mimo to odwarze sie poruszyc go rz jeszcze.No wiec chce zrobic samochod i wstwiam bitmapy na plane ale ich jakosc jest beznadziejna nie widzac polowy lini auta.Co zrobic zeby jakosc byla taka jak na wlasciwym obrazku??
VGT Napisano 2 Maj 2005 Napisano 2 Maj 2005 http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=3232 120 postów i nie wiesz co to FAQ??
Cug Napisano 2 Maj 2005 Napisano 2 Maj 2005 customize/preferens/viewports/configure driwer mam nadzieje ze o to chodzi
rafal111 Napisano 2 Maj 2005 Autor Napisano 2 Maj 2005 vtg-to nie poprawia wygladu.ostrzejsze sa tylko krawedzie na obrazkku ale nic pozatym.Mi nie chodzi o to ze tekstura jest rozmazana.Niestety ale nie pomoglo mi twoje wyjasnienie.
Cug Napisano 2 Maj 2005 Napisano 2 Maj 2005 jest rozmyta bo masz standardowo rozmycie(blur) bitmapy na 1 ustawione zmien na 0 i powinno byc ok
rafal111 Napisano 2 Maj 2005 Autor Napisano 2 Maj 2005 No nie moge pisze przecierz ,ze nie chodzi o rozmycie??Zalatw nowe okularki.
kozioo Napisano 2 Maj 2005 Napisano 2 Maj 2005 daj screena, bo na razie tylko ty wiesz na czym polega twoj problem.
Rekomendowane odpowiedzi