Adam88 Napisano 2 Maj 2005 Napisano 2 Maj 2005 Witam, przed chwila sciagnalem sobie Mayke 6.0 PLE, wpisalem key'a, resetuje maszyne i jazda! Wczytuje sie, wczytuje, wczytuje i w koncu znika! Nic! Nawet po wcisnieciu CTRL ALT DEL nie ma zadnego procesu Mayi! Moze mial ktos taki problem i wie jak go rozwiazac? Mam porzadny sprzet, wiec nie ma mowy, ze nie pojdzie (AMD 64, 512 RAM, READON 9600 pro, Windows Xp pro)
Gość Covenant Napisano 6 Maj 2005 Napisano 6 Maj 2005 Pójść powinno napewno na takim sprzęcie. Hmm mam podobny problem, tyle że ja moge uruchomić ale wyskakuje mi błąd "Mental Ray for Maya". Sciągnąłeś cracka ?
Gość e=mc^2 Napisano 13 Czerwiec 2005 Napisano 13 Czerwiec 2005 witam Adam88 moze rozwiazales problem z wysypywaniem sie mayi PLE przy starcie?? wlasnie u mnie pojawil sie ten sam problem, najdziwwniejsze jest to ze jakis czas temu chodzila bez zadnych problemow i nagle nie chce sie uruchomic
asblaze Napisano 13 Czerwiec 2005 Napisano 13 Czerwiec 2005 czasem majka nie startuje.... jak max był wcześniej odpalany.... Mental blokuje się
Gość e=mc^2 Napisano 13 Czerwiec 2005 Napisano 13 Czerwiec 2005 nie mam maxa , wiec to nie to , poza tym myslalem ze to cos w systemie sie krzaczy wiec przeinstalowalem winde i teraz mam czysty system i tez maya ple nie chce ruszyc
Bobby_digital Napisano 13 Czerwiec 2005 Napisano 13 Czerwiec 2005 moze zle sciagles, sciag jeszcze raz !
Gość e=mc^2 Napisano 13 Czerwiec 2005 Napisano 13 Czerwiec 2005 mysle ze sciagnalem maye dobrze, zainstalowala sie bez zadnych problemow tylko nie chce mi sie odpalic
ASY2002 Napisano 14 Czerwiec 2005 Napisano 14 Czerwiec 2005 a ja mysilałem ze dla was piraty sa BEEEE BEEEEE BEEEEEEE (i kto to muwi?)
Gość e=mc^2 Napisano 14 Czerwiec 2005 Napisano 14 Czerwiec 2005 ASY2002 bo piraty sa dla nas "beeeeeee"(przynajmniej dla mnie) a w watku mowa jest o mayi PLE - Persolnal Learning Edition, darmowej wersji mayi, ktora mozesz sobie sciagnac legalnie ze strony http://www.alias.com i uzywac legalnie do nauki
Gość e=mc^2 Napisano 18 Czerwiec 2005 Napisano 18 Czerwiec 2005 udalo sie rozwiazac problem:).Zainstalowalem najnowsze sterowniki do radeona ze strony ati i maya dziala:)Przedtem mialem omegi
Rekomendowane odpowiedzi