Napisano 2 Maj 200519 l Witam, przed chwila sciagnalem sobie Mayke 6.0 PLE, wpisalem key'a, resetuje maszyne i jazda! Wczytuje sie, wczytuje, wczytuje i w koncu znika! Nic! Nawet po wcisnieciu CTRL ALT DEL nie ma zadnego procesu Mayi! Moze mial ktos taki problem i wie jak go rozwiazac? Mam porzadny sprzet, wiec nie ma mowy, ze nie pojdzie (AMD 64, 512 RAM, READON 9600 pro, Windows Xp pro)
Napisano 6 Maj 200519 l Pójść powinno napewno na takim sprzęcie. Hmm mam podobny problem, tyle że ja moge uruchomić ale wyskakuje mi błąd "Mental Ray for Maya". Sciągnąłeś cracka ?
Napisano 13 Czerwiec 200519 l witam Adam88 moze rozwiazales problem z wysypywaniem sie mayi PLE przy starcie?? wlasnie u mnie pojawil sie ten sam problem, najdziwwniejsze jest to ze jakis czas temu chodzila bez zadnych problemow i nagle nie chce sie uruchomic
Napisano 13 Czerwiec 200519 l czasem majka nie startuje.... jak max był wcześniej odpalany.... Mental blokuje się
Napisano 13 Czerwiec 200519 l nie mam maxa , wiec to nie to , poza tym myslalem ze to cos w systemie sie krzaczy wiec przeinstalowalem winde i teraz mam czysty system i tez maya ple nie chce ruszyc
Napisano 13 Czerwiec 200519 l mysle ze sciagnalem maye dobrze, zainstalowala sie bez zadnych problemow tylko nie chce mi sie odpalic
Napisano 14 Czerwiec 200519 l a ja mysilałem ze dla was piraty sa BEEEE BEEEEE BEEEEEEE (i kto to muwi?)
Napisano 14 Czerwiec 200519 l ASY2002 bo piraty sa dla nas "beeeeeee"(przynajmniej dla mnie) a w watku mowa jest o mayi PLE - Persolnal Learning Edition, darmowej wersji mayi, ktora mozesz sobie sciagnac legalnie ze strony http://www.alias.com i uzywac legalnie do nauki
Napisano 18 Czerwiec 200519 l udalo sie rozwiazac problem:).Zainstalowalem najnowsze sterowniki do radeona ze strony ati i maya dziala:)Przedtem mialem omegi