Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

No tak jak w opisie

Napiszcie co sadzicie, wklejam bo mi sie tak srednio podoba i chciałbym coś zmienić alenie wiem co... :| no oprocz dodania textu co jest moja piętą...

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 1,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

przedewszystkim jest za ciemno. nie podoba mi się troche podstawka. może ją jakoś urozmaić. nadaj jeszcze texturki, zaznacz i przeciągnij z shiftem :D, dodaj jakieś biureczko.. i zastanów się co dalej

Napisano
  • Autor

:) nie ciemno jest poki co bo sam modelik kcialem zaprezentowac nie wiem czy tak to sie robi ... w jakims tutku o tym bylo ze skylight i taytracer w advanced lightnig czy cuś...

No cos postaram sie zapodac z texturkami niebawem.

O ci chodziło z tym przeciągnij z shiftem ?? to pewnie jakis joke był :| ale chyba nie zczailem wiec sorki ;)

A co o modelu sadzicie ?

Napisano

ło jezu facet przecie takie głosniki to już antyki... co do modelu no ja bym jeszcze popracował nadszczegułami a texturki to już tylko wybór shaderów.

PS.Kurt fajna masz strone :)

Napisano

dla mnie za ciemno. chyba dales te glosniki w jakims pomieszczeniu ?? zrob tylko podloze + skylite i w renderze wlacz Advancing Light czy jak to sie pisze.

Napisano
  • Autor
ja nawet nie wiem co to mialo byc > stary ty tego nie widzesz, ze tam nic nie widac >?????

Nom już odpowiadam... Miala być kolumna głośnikowa do kompa ;)

Myslałem ze dobre ujecie do prezentacji samej bryły modelu :| no ale pewnie masz racje bo ja w tym od nie dawna siedze :)...

Pozdrawiam,

Napisano

hmn jak dla mnie forma zbyt cięzka a w sumie dwie formy, spróbuj je mocniej skontrastować i będzie lepiej .... pozdrawiam

Napisano

hmm, wzorowales sie na zoltrixie?? a poza tym to co u gory: Wiecej swiatla! bo modelu nawet nie da sie podejrzec, a co dopiero o estetycznych wrazeniach :/