AGmakonts Napisano 7 Maj 2005 Napisano 7 Maj 2005 Przy czyszczeniu monitora zdrapał mi się antyreflex, czy da się coś z tym zrobić??
polka dot Napisano 7 Maj 2005 Napisano 7 Maj 2005 to czym ty go czysciles =o ja tam nie wiem ale badz na przyszlosc delikatniejszy :)
AGmakonts Napisano 7 Maj 2005 Autor Napisano 7 Maj 2005 szmatką normalną czyściłem jak zawsze ale nie zauwazyłem że jakiś okruszek sie do niej przykleił ;|
SansSerif Napisano 7 Maj 2005 Napisano 7 Maj 2005 Polecam papier toaletowy Regina "Najdłuższe Rolki" wersja bez nadruków w czteropaku :D Zniszczony antyreflex jest nie do naprawienia, chyba ze papierem ściernym zjedziesz całość ;)
Hindus Napisano 7 Maj 2005 Napisano 7 Maj 2005 kretem do czyszczenia i dezynfekcji kanalizy spróbuj :]
AGmakonts Napisano 7 Maj 2005 Autor Napisano 7 Maj 2005 ah ale wyście dowciapni:) Naszczeście to tylko małe rysy w rogu jakos przeżyje
SansSerif Napisano 7 Maj 2005 Napisano 7 Maj 2005 Po prostu nigdy nie używaj wielorazowej ścierki tylko gładziutkie jednorazówki.
Rekomendowane odpowiedzi