biglebowsky Napisano 23 Maj 2003 Napisano 23 Maj 2003 Przebywalem ostatnio sporo pod poziomem ulicy i miedzy innymi takie rzeczy mi sie wymsknely, wiec zatachalem do skanera i upubliczniam. Nic rewelacyjnego, tylko prosciutkie szybkie bazgroly. No i pozdrawiam forumowiczow po wiekach nieobecnosci.javascript:icon(\'[heej]\') [heej]
Bremen Napisano 23 Maj 2003 Napisano 23 Maj 2003 nie no bardzo ladnie...great :)...kobitka troche mniej mi sie podoba ale dino wyrabany jest :)..
Ops Napisano 23 Maj 2003 Napisano 23 Maj 2003 ja mam pytanie czy uczyles sie gdzies rysunku?? jakos nie wierze ze sam doszedles do takiego poziomu:) CHEERZ[winko]
biglebowsky Napisano 24 Maj 2003 Autor Napisano 24 Maj 2003 Byl sobie plastyk i dwa lata studiowania, i napewno mialo to jakis wplyw, thx. dzis tylko [soczek] bo mam [urwanie glowy] :)
Phantom Napisano 25 Maj 2003 Napisano 25 Maj 2003 no dino jest bardzo ciekawy...może więcej prac swoich zaprezentujesz?? pozdro :D
biglebowsky Napisano 26 Maj 2003 Autor Napisano 26 Maj 2003 Pewno, w miare wolnego czasu i o ile zrodzi sie cos bardziej konkretnego niz takie wlasnie bazgrolki
RadX Napisano 28 Maj 2003 Napisano 28 Maj 2003 Rzeczywiście fajowe. Nie myślałeś o przeżuceniu ich do 3D ? Panienka: Przyjrzyj się nadgarstkowi lewej ręki za gruby jest. Dino: Za krótki ogon !!
biglebowsky Napisano 29 Maj 2003 Autor Napisano 29 Maj 2003 W przezucaniu do 3d sa inni zdecydowanie lepsi ode mnie, wiec ja chyba pozostane przy konceptach ( o ile to bedzie mozliwe). Nadgarstek skopalem, szyje za bardzo przychudzilem i raczke prawa za mala wyrysowalem, wiec tych bledow jest lista dluga:), zawsze mozna powiedziec ze przy szkicu to nie ma takiego znaczenia hehe.
Gab3d Napisano 29 Maj 2003 Napisano 29 Maj 2003 Bardzo fajne :D Wykorzystujesz to co sie dobrze sprzedaje :D ladny papier, kreda itp. ludzie to lubia bo daje ladne efekty. Slij wiecej!
sly Napisano 30 Maj 2003 Napisano 30 Maj 2003 ogon za krótki...?...co wy wygadujecie... aha no i \"za gruby nadgarstek\"...(lewej ręki)... uszanowanie.
Gab3d Napisano 30 Maj 2003 Napisano 30 Maj 2003 Niechcialbym narzekac na krytyke krytyki, ale z moich obserwacji w dobrych szkolach plastycznych (bylem ze znajoma na kilku zajeciach) wynika, ze nasz krytyka to sofcik i powiedzenie, ze cos jest np. brzydkie, albo za krotkie jest niczym. Widzialem ludzi ktorzy malowali takie rzeczy ze szczena na podloge leciala, a w czasi korekty.....tak ich jechali ze niektorzy z placzem sluchali... tak wiec: jezeli ktos z tu obecnych sie wybierze do szkoly plastycznej moze go chociaz troche przygotujemy :D co nie zmienia faktu ze te pracki mi sie podobaja. Bylo napisane ze szkice? Trktujmy jak szkice.
DarCon Napisano 31 Maj 2003 Napisano 31 Maj 2003 sądzę że to nie bazgroły !!! chyba jesteś ciut za skromny ,bo mi się naprawdę podobają te bazgroły[uczeń]
biglebowsky Napisano 1 Czerwiec 2003 Autor Napisano 1 Czerwiec 2003 prosciutkie szybkie bazgroly - no wiec szkice na ogol. Przenosic to na duzy format? moze na plutno?:) takich profanacji sie nie dopuszcze:)
sly Napisano 18 Czerwiec 2003 Napisano 18 Czerwiec 2003 A gdzież tu profanum..?... plakat na przystanek...się trzepnie i zleceń będzie w brud... ( od ludzi poruszających się komunikacją miejską) pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi