Napisano 23 Maj 200321 l Przebywalem ostatnio sporo pod poziomem ulicy i miedzy innymi takie rzeczy mi sie wymsknely, wiec zatachalem do skanera i upubliczniam. Nic rewelacyjnego, tylko prosciutkie szybkie bazgroly. No i pozdrawiam forumowiczow po wiekach nieobecnosci.javascript:icon(\'[heej]\') [heej]
Napisano 23 Maj 200321 l nie no bardzo ladnie...great :)...kobitka troche mniej mi sie podoba ale dino wyrabany jest :)..
Napisano 23 Maj 200321 l ja mam pytanie czy uczyles sie gdzies rysunku?? jakos nie wierze ze sam doszedles do takiego poziomu:) CHEERZ[winko]
Napisano 24 Maj 200321 l Autor Byl sobie plastyk i dwa lata studiowania, i napewno mialo to jakis wplyw, thx. dzis tylko [soczek] bo mam [urwanie glowy] :)
Napisano 25 Maj 200321 l no dino jest bardzo ciekawy...może więcej prac swoich zaprezentujesz?? pozdro :D
Napisano 26 Maj 200321 l Autor Pewno, w miare wolnego czasu i o ile zrodzi sie cos bardziej konkretnego niz takie wlasnie bazgrolki
Napisano 28 Maj 200321 l Rzeczywiście fajowe. Nie myślałeś o przeżuceniu ich do 3D ? Panienka: Przyjrzyj się nadgarstkowi lewej ręki za gruby jest. Dino: Za krótki ogon !!
Napisano 29 Maj 200321 l Autor W przezucaniu do 3d sa inni zdecydowanie lepsi ode mnie, wiec ja chyba pozostane przy konceptach ( o ile to bedzie mozliwe). Nadgarstek skopalem, szyje za bardzo przychudzilem i raczke prawa za mala wyrysowalem, wiec tych bledow jest lista dluga:), zawsze mozna powiedziec ze przy szkicu to nie ma takiego znaczenia hehe.
Napisano 29 Maj 200321 l Bardzo fajne :D Wykorzystujesz to co sie dobrze sprzedaje :D ladny papier, kreda itp. ludzie to lubia bo daje ladne efekty. Slij wiecej!
Napisano 30 Maj 200321 l ogon za krótki...?...co wy wygadujecie... aha no i \"za gruby nadgarstek\"...(lewej ręki)... uszanowanie.
Napisano 30 Maj 200321 l Niechcialbym narzekac na krytyke krytyki, ale z moich obserwacji w dobrych szkolach plastycznych (bylem ze znajoma na kilku zajeciach) wynika, ze nasz krytyka to sofcik i powiedzenie, ze cos jest np. brzydkie, albo za krotkie jest niczym. Widzialem ludzi ktorzy malowali takie rzeczy ze szczena na podloge leciala, a w czasi korekty.....tak ich jechali ze niektorzy z placzem sluchali... tak wiec: jezeli ktos z tu obecnych sie wybierze do szkoly plastycznej moze go chociaz troche przygotujemy :D co nie zmienia faktu ze te pracki mi sie podobaja. Bylo napisane ze szkice? Trktujmy jak szkice.
Napisano 31 Maj 200321 l sądzę że to nie bazgroły !!! chyba jesteś ciut za skromny ,bo mi się naprawdę podobają te bazgroły[uczeń]
Napisano 1 Czerwiec 200321 l Autor prosciutkie szybkie bazgroly - no wiec szkice na ogol. Przenosic to na duzy format? moze na plutno?:) takich profanacji sie nie dopuszcze:)
Napisano 18 Czerwiec 200321 l A gdzież tu profanum..?... plakat na przystanek...się trzepnie i zleceń będzie w brud... ( od ludzi poruszających się komunikacją miejską) pozdr.