SimeN Napisano 8 Maj 2005 Share Napisano 8 Maj 2005 Natchniony kolejna czescia filmu :D postanowilem zrobic glowna scenerie. Tak ona wyglada w filmie, a tak u mnie: Renderowalem w brazilu. Ta biala powierzchnia to Brazil Utility. Zapewne dodam jeszcze slabo widoczny znaczek tesseract'u. Czekam na propozycje zmian i oczywiscie oceny :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 8 Maj 2005 Share Napisano 8 Maj 2005 ladnie to wyglada :) teraz zrob tylko tych ludzi co tam byli;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldack Napisano 8 Maj 2005 Share Napisano 8 Maj 2005 calkiem nie zle, tylko te sciany msz za malo troojwymiarowe. sa plaskie poprostu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRiPi Napisano 8 Maj 2005 Share Napisano 8 Maj 2005 dwojki nie ogladalem, ale pamietam ze w jedynce byly wzorki na scianach - tez je zrobisz?? i wydaje mi sie ze "szkielet" powinien byc ciemniejszy i bardziej matowy(bez takiego reflekta). poza tym ok, fajnie by bylo jakbys jakas animke z tym zrobil, w ktorej pokazesz wszystkie funkcje tego pudelka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 8 Maj 2005 Share Napisano 8 Maj 2005 nie oglądałem filmu więc nie powiem, że się mi podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asfalton Napisano 8 Maj 2005 Share Napisano 8 Maj 2005 wudaje mi sie ze proporcje sa zle, dales za duze biale kwadraty zobacz ile misjsca zawieraja przejscia w cwiartce tych bialych kwadratow, i sprubuj je wrecz odmierzyc bo tutaj srawa jest dosyc prosta, btw film byl zabisty aje je je Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 8 Maj 2005 Share Napisano 8 Maj 2005 Hmm no nawet ciekawe, ale film byl badziewny ;). Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldack Napisano 8 Maj 2005 Share Napisano 8 Maj 2005 Hmm no nawet ciekawe, ale film byl badziewny ;). Pzdr obejrzyj jednyke to pogadamy:], dwoojka byla taka sobie...a troojka porazka totalna... ...tak wlanie wygladal(mniej wiecej) w CUBE II, jest bardzo podobny do orginalu...troche sciany za plaskie tylko:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SimeN Napisano 8 Maj 2005 Autor Share Napisano 8 Maj 2005 Baldack> Za plaskie sciany?;] To niby co ma z nich wystawac?:P Te metalowe konstrukcje? GRiPi> w dwojce wzorkow nie zaobserwowalem :D tylko ten teserract... Asfalton> Z przykroscia musze stwierdzic, ze chyba masz racje :P dzieki za uwage, sprobuje to naprawic :) Da sie zrobic tak, zeby wyrenderowac kawalek obrazka, zapisac stan, a potem zaczac render od tego samego miejsca ?:> pewnie nie, ale wole sie upewnic :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi