Napisano 24 Maj 200519 l usta wygladaja wporzadku :) bierz sie teraz za reszte czyli nosek, oczka , brwi :)
Napisano 25 Maj 200519 l no widać że działasz ostro i dobrze, co do róznych uwag i rad to masz ich tu już w nadmiaże więc nei będę dorzucał swoich, ze swojej strony jedynie zapodam kilka obrazków niepamiętam kto jest autorem w każdym razie mimo dziwnej urody Angeliny da się ją wymodelowac tak zeby była podobna : ), moze przydadzą ci się te obrazki przy modelowaniu koeljnej pani o nietypowej urodzie
Napisano 29 Maj 200519 l Autor _kuba_-no wiem klicek taki mam zamiar ale chyba dopiero po sesji mario don-pewnie ze sie przydadzą,thx:] mala zabawa sss tak dla rozerwania
Napisano 29 Maj 200519 l mas zslaby edge flow. edgeloopy od nosa w dol i kolo oczu nie trzymaja sie kupy
Napisano 1 Czerwiec 200519 l klicek doskonale pokazal tymi swoimi czerwonymi liniami :P a ja ci moge pomodz w taki sposob: http://bananapunk.com/ftp/topology2.jpg
Napisano 2 Czerwiec 200519 l h4sh-->nom ten twoj link napewno nie jesdnemu pomogl:) jako laikowi to sie bardzo podoba tylko te oczy:) ale ich sie sluchaj ja tylko podziwiam:) pozdro