KLICEK Napisano 24 Maj 2005 Share Napisano 24 Maj 2005 usta wygladaja wporzadku :) bierz sie teraz za reszte czyli nosek, oczka , brwi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 25 Maj 2005 Share Napisano 25 Maj 2005 no widać że działasz ostro i dobrze, co do róznych uwag i rad to masz ich tu już w nadmiaże więc nei będę dorzucał swoich, ze swojej strony jedynie zapodam kilka obrazków niepamiętam kto jest autorem w każdym razie mimo dziwnej urody Angeliny da się ją wymodelowac tak zeby była podobna : ), moze przydadzą ci się te obrazki przy modelowaniu koeljnej pani o nietypowej urodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 29 Maj 2005 Autor Share Napisano 29 Maj 2005 _kuba_-no wiem klicek taki mam zamiar ale chyba dopiero po sesji mario don-pewnie ze sie przydadzą,thx:] mala zabawa sss tak dla rozerwania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h4sh Napisano 29 Maj 2005 Share Napisano 29 Maj 2005 mas zslaby edge flow. edgeloopy od nosa w dol i kolo oczu nie trzymaja sie kupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 30 Maj 2005 Autor Share Napisano 30 Maj 2005 h4sh-nie znam sie, móglbys to napisac jasniej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h4sh Napisano 1 Czerwiec 2005 Share Napisano 1 Czerwiec 2005 klicek doskonale pokazal tymi swoimi czerwonymi liniami :P a ja ci moge pomodz w taki sposob: http://bananapunk.com/ftp/topology2.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 2 Czerwiec 2005 Share Napisano 2 Czerwiec 2005 h4sh-->nom ten twoj link napewno nie jesdnemu pomogl:) jako laikowi to sie bardzo podoba tylko te oczy:) ale ich sie sluchaj ja tylko podziwiam:) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi