mr_x Napisano 24 Maj 2003 Napisano 24 Maj 2003 Tworze w maxie intensywnie juz od paru tyg, dzis caly dzien przesleczalem przed pudlem zrobilem sobie przerwe na kawe i ponownie wlaczam maxa z tym ze nie moge uruchomic polowy zapisanych moich plikow!!Czesc da sie otworzyc a przy innych pisze FILED OPENED FAILED i podaje sciezke pliku. Sciezka jest ok, nie wiem co mu odbilo, nie przeinstalowywalem jeszcze maxa.. Wiecie co to za problem???
Dycu Napisano 25 Maj 2003 Napisano 25 Maj 2003 Przyłączam się do współczucia i witam wszystkich forumowiczów. Mój pierwszy post :P.
bartonfink Napisano 26 Maj 2003 Napisano 26 Maj 2003 powywalaj wszystko z tempa i sprubuj jeszce raz wczytac plik (strzelam)
BooM-Bel Napisano 26 Maj 2003 Napisano 26 Maj 2003 Max potrafi na różne sposoby wkórzyć człowieka, a to jest jeden z nich. Radzęczęsto zapisywać wtedy można uniknąć części niespodzianek i w wypadku ewentuanej straty odrbić to w stosunkowo krótkim czasie.
boowa Napisano 27 Maj 2003 Napisano 27 Maj 2003 w wiekszości problem tkwi w zbyt małej ilości na dysku C lub na innym gdzie masz katalog TEMP (systemowy) - max dekompresuje tam dane z pliku i jeśli nie ma miejsca wywala OPEN FAILED jest to jeden z przypadków, który odkryłem dzieki bitwie... żadne reinstalacje nie pomogą - zrób wiecej miejsca..... i spróbuj
Rekomendowane odpowiedzi