mr_x Posted May 24, 2003 Share Posted May 24, 2003 Tworze w maxie intensywnie juz od paru tyg, dzis caly dzien przesleczalem przed pudlem zrobilem sobie przerwe na kawe i ponownie wlaczam maxa z tym ze nie moge uruchomic polowy zapisanych moich plikow!!Czesc da sie otworzyc a przy innych pisze FILED OPENED FAILED i podaje sciezke pliku. Sciezka jest ok, nie wiem co mu odbilo, nie przeinstalowywalem jeszcze maxa.. Wiecie co to za problem??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Karawan Posted May 25, 2003 Share Posted May 25, 2003 moge ci tylko wspolczuc i nie wiem co zrobic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dycu Posted May 25, 2003 Share Posted May 25, 2003 Przyłączam się do współczucia i witam wszystkich forumowiczów. Mój pierwszy post :P. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Karawan Posted May 25, 2003 Share Posted May 25, 2003 A witam !!!![rotfl] Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartonfink Posted May 26, 2003 Share Posted May 26, 2003 powywalaj wszystko z tempa i sprubuj jeszce raz wczytac plik (strzelam) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BooM-Bel Posted May 26, 2003 Share Posted May 26, 2003 Max potrafi na różne sposoby wkórzyć człowieka, a to jest jeden z nich. Radzęczęsto zapisywać wtedy można uniknąć części niespodzianek i w wypadku ewentuanej straty odrbić to w stosunkowo krótkim czasie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boowa Posted May 27, 2003 Share Posted May 27, 2003 w wiekszości problem tkwi w zbyt małej ilości na dysku C lub na innym gdzie masz katalog TEMP (systemowy) - max dekompresuje tam dane z pliku i jeśli nie ma miejsca wywala OPEN FAILED jest to jeden z przypadków, który odkryłem dzieki bitwie... żadne reinstalacje nie pomogą - zrób wiecej miejsca..... i spróbuj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts